Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Wciągaliście kiedyś MDMA Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Tak, było git | 8 | 50.00% | |
Tak , ale nic nie poczułem | 4 | 25.00% | |
Nie | 4 | 25.00% | |
Razem | 16 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
MDMA - sniff
28.03.2024, 18:37
Na mnie mdma chyba nie działa, kiedyś byłem częstowany i nic, zero. Chyba że kumpel dostał gówno a nie mdma.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
28.03.2024, 23:00
(12.01.2024, 00:09)jaquci21 napisał(a): MDMA było kupowane u ducha tam samo trójka, więc to MDMA
Ktoś może ocenić mix bądź jak próbował to się wypowiedzieć? Bo naprawdę mnie ciekawi wasza opinia
Ty pytasz bo chcesz usłyszeć opinie czy pytasz bo chcesz, żeby ktoś napisał wal. Jak to pierwsze to mix bezsensu jak drugie to wal.
29.03.2024, 00:22
(28.03.2024, 18:37)kurvvisko napisał(a): Na mnie mdma chyba nie działa, kiedyś byłem częstowany i nic, zero. Chyba że kumpel dostał gówno a nie mdma.
a do nosa to waliles czy polykales?
z emka jest taka opcja, ze aplikowana per sniff bez jakiegos tam inhibitora (chyba MAOI) nie metabolizuje ludzki organizm tego czy jakos tak, dlatego dilerzy robia z tego piguly, zeby czasem ktos tego do nosa nie pakowal
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
31.03.2024, 16:57
Można sniffować. Wtedy wejście jest szybsze i "szybsze"(bardziej speedujące). Czas działania różni się wtedy, oczywiście na niekorzyść. MDMA nie tyra tak żołądka jak np. wszelkiego rodzaju CMC, dlatego też zalecam aplikację P.O. Szkoda towaru 😁
12.08.2024, 22:17
ja brałem pod jezyk gozkie w huj i działało waliłem też snif i tez działało kilka razy pigule skruszyłem i snif i kurwa 2 razy tak mnie wymiotło że przez pierwsze 10 minut myślałem ze zejdę a potem zajebista jazda wiec dlamnie wal i próbuj a dowiesz się jaka metoda podania na ciebie najlepiej dziala
31.08.2024, 15:16
jakiś czas temu miałem mdma w krysztale którego 250mg w bombce słabo mnie zrobiło,jakby chciało a nie moglo
a po rajce wielkości zapałki miałem przezajebista euforie i lekkie oevy po połączeniu z ziołem,dziwna sprawa
nie testowalem zestawem ale pachniało bardzo charakterystycznie emkowo i było w chuj gorzkie na jezyku
a po rajce wielkości zapałki miałem przezajebista euforie i lekkie oevy po połączeniu z ziołem,dziwna sprawa
nie testowalem zestawem ale pachniało bardzo charakterystycznie emkowo i było w chuj gorzkie na jezyku