Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Życzenia Wielkanocne 2024
29.03.2024, 17:57
Maniek Dziękuję bardzo jakiś ja tam specjalnie religijny nie jestem ale nie o to w tym chodzi. Akurat święta to takie miejsce i czas by spotkać się całymi rodzinami i mieć co wspominać
Życzę Wszystkim oraz każdemu z osobna pogodnych, spokojnych z uśmiecham na twarzy świat. Xd
Bo się rozpłaczę xd
Życzę Wszystkim oraz każdemu z osobna pogodnych, spokojnych z uśmiecham na twarzy świat. Xd
Bo się rozpłaczę xd
29.03.2024, 20:56
Dziękuję śliczne i wzajemnie , na Wielkanoc zmykam jutro na Madera Funchal
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
29.03.2024, 21:48
rowniez wszystkim zycze wszystkiego najlepszego, grzeczni badzcie w lany poniedzialek
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
30.03.2024, 01:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.03.2024, 01:04 przez Lifeisbrutal.)
Wszystkiego najlepszego , zdrówka, oby udało wam się spełnić wszystko co zaplanowaliście no i uważajcie na prima aprilis jeśli będziecie zażywać jakieś substancje. Potrafi wyrządzić psikusy przekonałem się na własnej skórze. XD
Wesołych Świąt 🐰🐣
Wesołych Świąt 🐰🐣
30.03.2024, 01:07
Choć nie celebruję religijnych świąt, to tym, którzy są wierzący życzę przeżycia tego okresu w jak największym spokoju, bez stresu i złości. I żeby wam się wiodło, a szczególnie zdrowie!
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
30.03.2024, 22:01
Beczy w trawie baranek, nawołując wniebogłosy.
Życzę zdrowia i radości Wam z okazji Wielkiej Nocy
i Dyngusa mokrutkiego by Wam szczęście dopisało,
by rodzinne były święta, by Wam nic nie brakowało.