Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przechowywanie substancji
28.05.2022, 19:26
Co do hexa prawilnego bo pewnie o nim piszesz to mialem tego wchuj dużo i wchuj lat i ciągle był taki sam i to hexen od kolka
28.05.2022, 19:54
(28.05.2022, 19:26)Szyderca napisał(a): Co do hexa prawilnego bo pewnie o nim piszesz to mialem tego wchuj dużo i wchuj lat i ciągle był taki sam i to hexen od kolkaMoże kwestia temperatury,może stabilny sort miałeś.
U mnie nie wszystkie się zmieniły w znaczący sposób.
Absolutnie nie nyguje,ja przedstawiłem tylko swój punkt widzenia
30.05.2022, 09:16
Ja trzymam wszystko w pudełku od leków, które kiedyś dostałam od pewnego V
Robię kwa kwa jak kaczka
09.06.2022, 04:14
Ja z kolei wszystko co się mieści a przewarznie tak jest bo kupuje albo proch i robię swoje kapsuły albo gotowe wytłaczanki, Substancje z jednej rodziny do zipka (parę fiolek reszta zostaje w ogr zipie z informacjami co to)maksymalnie wypierając powietrze a na koniec wszystko ląduje w tekturowych czarnych pudłach np po E-cygarecie. Tak przechowywuje na dłużej a mam też czarną saszetkę od śmiesznych czapek nazywam ją saszetka pierwszej potrzeby wiadomo jakiś stim na szybko czy benzo i to przeważnie mam przy dupie. Przy pierwszym zamówieniu od czapek zawsze dostaniesz saszetkę, rurkę aluminiową z tłoczonym logo i karty do gry bardzo przydatne do tasowania towaru dzielenia itp(karty dostajeę zawsze)
coś w tym stylu, Często rezygnuje z dodatkowych zipówbo pierdolenia sie z tym szeleści a eppendorfki sa absolutnie szczelne
coś w tym stylu, Często rezygnuje z dodatkowych zipówbo pierdolenia sie z tym szeleści a eppendorfki sa absolutnie szczelne
01.07.2022, 13:49
(09.06.2022, 04:14)dekadan89 napisał(a): Ja z kolei wszystko co się mieści a przewarznie tak jest bo kupuje albo proch i robię swoje kapsuły albo gotowe wytłaczanki, Substancje z jednej rodziny do zipka (parę fiolek reszta zostaje w ogr zipie z informacjami co to)maksymalnie wypierając powietrze a na koniec wszystko ląduje w tekturowych czarnych pudłach np po E-cygarecie. Tak przechowywuje na dłużej a mam też czarną saszetkę od śmiesznych czapek nazywam ją saszetka pierwszej potrzeby wiadomo jakiś stim na szybko czy benzo i to przeważnie mam przy dupie. Przy pierwszym zamówieniu od czapek zawsze dostaniesz saszetkę, rurkę aluminiową z tłoczonym logo i karty do gry bardzo przydatne do tasowania towaru dzielenia itp(karty dostajeę zawsze)Ciekawie to wygląda aż chyba skorzystam z twojego pomysłu
01.07.2022, 15:00
Ja kupiłem pojemnik próżniowy chyba firmy TightVac i tam przechowuje swoje swoje RC.
Trzymam w domu tylko 4-ho-met i 4-aco-met i po pół roku od zakupu te nie straciły na mocy
Myślę czy by na czas upałów nie schować tego do lodówki.
Trzymam w domu tylko 4-ho-met i 4-aco-met i po pół roku od zakupu te nie straciły na mocy
Myślę czy by na czas upałów nie schować tego do lodówki.
03.07.2022, 22:51
Możesz spróbować ale hermetycznie zwiń pakiet. Ja zawsze trzymam z dala od wilgoci temp nie upalna a pokojowa . szczeknie pozamykane i nigdy nie czego nie zdegradowałem czyniąc jakiś błąd/
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
06.07.2022, 15:18
najlepiej trzymac z dala od slonca zeby powietrze nie mialo dojscia i w niskich temperaturach i bedzie okej
pozdrowionka
06.07.2022, 18:26
Srodek lata a u mnie prognozują że będzie 19 stopni
Ale i tak kupie specjalną lodóweczkę w której nie będę trzymał nic wilgotnego jak w lodówce.
I na próbę wsadzę tam 4-aco-met... choć na 100% nic nie straci na mocy.
Ale i tak kupie specjalną lodóweczkę w której nie będę trzymał nic wilgotnego jak w lodówce.
I na próbę wsadzę tam 4-aco-met... choć na 100% nic nie straci na mocy.
07.07.2022, 01:09
Zależy jeszcze jaka substancja, bucha trzymam w słoiku i jest git Ale ogólnie najlepszym wyjściem jest lodówka, tam wszystko wytrzyma kupe czasu, DOC mój stoi już ze 3-4 lata a telepie równo