Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Podbicie stanu 3CMC,MMC
02.04.2024, 22:00
@LooL99x lepiej dac sobie spokoj z lekami xd pod czas fazowania
Ja czasem wrzucam odrobinę benzo przed aplikacją ,wiem że to głupota dla nie których. Mówię dosłownie o 1/4 tabletki która ma 0,6mg clona czyli jakieś 0,2mg z godzinę przed.
Wtedy mam taki fajny luz na głowie i lepiej odczuwał czill które daje 3cmc ,bardziej mogę delektować się euforią
Może skraca to lub niweluje trochę działanie substancji , ale w tak małej dawce nie jest to jakoś zauważalne u mnie , wręcz poprawia mi fazę
Wtedy mam taki fajny luz na głowie i lepiej odczuwał czill które daje 3cmc ,bardziej mogę delektować się euforią
Może skraca to lub niweluje trochę działanie substancji , ale w tak małej dawce nie jest to jakoś zauważalne u mnie , wręcz poprawia mi fazę
03.10.2024, 01:08
Czytałem, zawczasu próbowałem i w sumie nic z podanych sposobów nic mi nie daje - np gorący prysznic pomaga mi tylko oczyścić zatoki
Najlepiej po prostu tripować dalej a jak się skończy - dać sobie spokój bo to nic nie da.
Ludzie mają od chuja różnych sposobów ale póki co nie mi nie daje dobrego buffu do tripa
Najlepiej po prostu tripować dalej a jak się skończy - dać sobie spokój bo to nic nie da.
Ludzie mają od chuja różnych sposobów ale póki co nie mi nie daje dobrego buffu do tripa
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
15.11.2024, 22:19
A z innej strony polecam podejście do sprawy. Zamiast dojebać więcej chemii i patrzeć czy trzęsie to porobić coś ciekawego w trakcie. Najlepsza pizda będzie średnia jak to będzie walenie po raz setny konia przed kompem albo oglądanie jakiś głupot w telefonie. Zróbcie od czasu do czasu coś kreatywnego. Zagrajcie w planszówki z kumplami. Wyjmijcie kredki i pobawcie się w artystę. Stwórzcie świat fantasy i spiszczie pomysły na kartce. Może z tego powstać świetne opowiadanie. Nic tak nie ekscytuje jak coś nowego i innego. I to naprawdę nie muszą być jakieś wymyślne rozrywki.