Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ograniczenie reputacji
11.05.2022, 15:12
(11.05.2022, 09:30)PUDZILLA napisał(a): Beeniepatu ja swoje stanowisko podtrzymuje, chcialbym, zeby Admin sam zdecydował.
jestem przyzwyczajony do systemu, ktory przedstawilem i zaproponowalem, ja sobie nie wyobrazam takiego pogwałcenia reputacji
niech Wysoki Sąd zadecyduje
Ja swoje zdanie w tej sprawie przedstawiłem i myślę, że Admin myśli podobnie. Ograniczenie w dawaniu plusów i minusów jest potrzebne, bo czasami trafi się jakaś osoba niezrównoważona psychicznie i dla zabawy czy po złości "niszczy" reputację jakiegoś solidnego użytkownika, który "pracował" na tą reputację długi czas. W drugą stronę to również działa, czyli taki delikwent będzie "plusował" codziennie swojego kolege, bo podzielą się nagrodami za repkę itd.
11.05.2022, 17:48
Jak będzie problem to wtedy można by dodać dodatkowa range
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
12.05.2022, 13:44
Ah nie zagłębiam się w treść komunikatu ale teraz widzę LIMIT 20 c;
Robię kwa kwa jak kaczka
13.05.2022, 08:51
Świetnie, podoba mi się to może to nakłoni niektóre osoby do refleksji i nie pisania zbędnych postów czy plusowania sobie pierdół. Tak jak byłem sceptycznie nastawiony do tego pomysłu tak teraz popieram go w pełni. 5 PUDZILLSON!
28.05.2022, 21:13
A mnie ilość punktów reputacji to dynda.
Liczy się tylko treść i jakość postów.
To jest dla mnie ważne i jest to jakiś wyznacznik.
Natomiast wkurza mnie styl wypowiedzi, tzn. jak ktoś pisze ciągiem, nie używa interpunkcji, nie zaczyna zdań od nowego wersu itd...
Autentycznie rozpierdala mi to konstrukcję.
Sam staram się, aby moje posty wyglądały schludnie.
Liczy się tylko treść i jakość postów.
To jest dla mnie ważne i jest to jakiś wyznacznik.
Natomiast wkurza mnie styl wypowiedzi, tzn. jak ktoś pisze ciągiem, nie używa interpunkcji, nie zaczyna zdań od nowego wersu itd...
Autentycznie rozpierdala mi to konstrukcję.
Sam staram się, aby moje posty wyglądały schludnie.
28.05.2022, 22:19
(04.05.2022, 09:48)hulerkfow23 napisał(a): Mozesz polubić post za pomoc, za to że np jest zabawny, ironiczny, albo nawet bez powodu. Lajka tak to umownie nazwijmy mozesz przyznać za co.Ci się żywnie podoba stąd pisze ze nie warto tego interpretować jako wyznacznika wartości danego użytkownika;]
❤️
Fajnie jakby właśnie to nie punkty wyznaczały status tu na forum tylko np kolor nicku jakiś, żeby WYRÓŻNIĆ kogoś spośród innych użytkowników. To od razu się rzuca w oczy i "robi wrażenie" #mrkrycha(:
A o tym kolorze powinna decydować załoga zarządzająca tu, przecież moderzy i Admin myślę wiedzą i widzą kto zasługiwałby na "kolor".
Nie musiałby oznaczać od razu jakiejś rangi bo komuś by mogła sodowa uderzyć do głowy(:, ale było by wiadomo, że ten ktoś jest "wyjątkowy" na tym forum i "czymś" sobie zasłużył na "kolor" ale też było by wiadomo, że można z nim pogadać jak z równym sobie.
To tylko moje skromne zdanie