Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pregabalina
03.04.2024, 21:58
Próbował ktoś odzyskac pregabe z moczu? wydalana jest w prawie niezmienionej formie.
Wszystko jest fiksją
04.04.2024, 17:34
KufloweMoczne nie no już kurwa chlopie nie przesadzaj paliłem smołę z jazzu, opalałem lufki po stimach ale z siczków jeszcze nic nie odzyskiwałem
Nie chcąc robić oofftopu myślę że ktoś musiałby znać się bardziej na chemii żeby to zrobić Jak potrafisz zsyntetyzować jakiś narkotyk.. no oprócz kota bo kot to miękka faja w syntezie
No to myślę że.. w sumie i tak nie możesz się za to zabierać. Już mówię: wątroba, nerki i cały ten przewód który masz w brzuszku wydala swoje substancje. A Ty nie jesteś w sumie.. nawet po dokładnej analizie wykazać wszystkich odczynników, mocznika białka może i tak Wykazać w swoim moczu. Więc jak byś się ich pozbył? Myślę że to była by za trudna
rzecz nawet dla doświadczonego CHEMOLA.. Już szybciej sam byś to zrobił.. licząc z czasem potrzebnym do zakupu potrzebnego sprzętu itp. oczywiście jeśli chcesz odzyskac czystą pregabę
Bo jeśli mowisz że wydalana jest w niezmienionej formie w co Ci wierzę.. to jedynym sposobem będzie się napić z powrotem swojego moczu Bo czystej pregi już nie odzyskasz.. nie ma chuja! niestety
Nie chcąc robić oofftopu myślę że ktoś musiałby znać się bardziej na chemii żeby to zrobić Jak potrafisz zsyntetyzować jakiś narkotyk.. no oprócz kota bo kot to miękka faja w syntezie
No to myślę że.. w sumie i tak nie możesz się za to zabierać. Już mówię: wątroba, nerki i cały ten przewód który masz w brzuszku wydala swoje substancje. A Ty nie jesteś w sumie.. nawet po dokładnej analizie wykazać wszystkich odczynników, mocznika białka może i tak Wykazać w swoim moczu. Więc jak byś się ich pozbył? Myślę że to była by za trudna
rzecz nawet dla doświadczonego CHEMOLA.. Już szybciej sam byś to zrobił.. licząc z czasem potrzebnym do zakupu potrzebnego sprzętu itp. oczywiście jeśli chcesz odzyskac czystą pregabę
Bo jeśli mowisz że wydalana jest w niezmienionej formie w co Ci wierzę.. to jedynym sposobem będzie się napić z powrotem swojego moczu Bo czystej pregi już nie odzyskasz.. nie ma chuja! niestety
05.04.2024, 06:55
KufloweMoczne Jprdl...chłopie czy cię pojebało do reszty? Może z gówna za przeproszeniem resztki kryształu będziesz wybierać? Idź normalnie do lekarza i poproś o powtórkę leków. W czym problem? Zadzwonić nie umiesz? Jeśli tak to niech ci ktoś pomoże.
05.10.2024, 08:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.10.2024, 08:18 przez Inferno.
Powód edycji: ☘️
)
Pozyskałem sobie tym razem trochę Pregabaliny i Ketrelów. Mogłem wziąć 200mg Ketrel ale nie potrzeba mi aż tyle.
Głównie wziąłem to żeby zejść z Benzo bo ostatnio drgawki miałem po Clonach jak się skończyły.
Fajnie się po tym śpi, ja sobie biorę dawkę:
300mg Pregabaliny rano + 300mg na sen
2-3 TAB. Ketrelu na sen.
Teraz zjadłem sobie 600mg i pije kawkę
Głównie wziąłem to żeby zejść z Benzo bo ostatnio drgawki miałem po Clonach jak się skończyły.
Fajnie się po tym śpi, ja sobie biorę dawkę:
300mg Pregabaliny rano + 300mg na sen
2-3 TAB. Ketrelu na sen.
Teraz zjadłem sobie 600mg i pije kawkę
+ Infuś.pvp
05.10.2024, 21:30
(05.04.2024, 06:55)Lifeisbrutal napisał(a): KufloweMoczne Jprdl...chłopie czy cię pojebało do reszty? Może z gówna za przeproszeniem resztki kryształu będziesz wybierać? Idź normalnie do lekarza i poproś o powtórkę leków. W czym problem? Zadzwonić nie umiesz? Jeśli tak to niech ci ktoś pomoże.
Wesz, że jest taka opcja na https://pacjent.gov.pl po zalogowaniu, że wchodzisz w recepty swoje i wybierasz "zamów lek".
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Inferno
Wiesz dlaczego ?
Zgłębiłem temat w kontekście swojego POZ, po licznych pismach upominaniu się pogadałem z kiewownikiem z przychodni i ku mojemu zdumieniu w czasie rozmowy w "cztery oczy" powidział, że... nie wie jak wypełnić wniosek do Ministerstwa Cyfryzacji za pośrednictwem Ministerstwa Zdrowia.
Powiedział, że z tego co wie to wiele POZ nie potrafi tego etapu przeskoczyć, brak manuali, a wsparcie telefoniczne to porażka.
Niemożliwe ? A jednak taka historia.
Wiesz dlaczego ?
Zgłębiłem temat w kontekście swojego POZ, po licznych pismach upominaniu się pogadałem z kiewownikiem z przychodni i ku mojemu zdumieniu w czasie rozmowy w "cztery oczy" powidział, że... nie wie jak wypełnić wniosek do Ministerstwa Cyfryzacji za pośrednictwem Ministerstwa Zdrowia.
Powiedział, że z tego co wie to wiele POZ nie potrafi tego etapu przeskoczyć, brak manuali, a wsparcie telefoniczne to porażka.
Niemożliwe ? A jednak taka historia.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
15.10.2024, 16:06
Jakiegoś fejka mi chyba dali w tej aptece kurwa bo wziąłem znów dziś 8 tabletek 150mg i nic już z nudów poszedłem po te browary i pije 3 piwko. Gdzie nie piłem z 6-7 dni.
Chuje
Chuje
+ Infuś.pvp
Inferno ty chyba lubisz te drgawki mieć. Jak nie po klonazepamie to po pregabalinie.
Nie dali ci fejka. Masz wyjebaną tolerke. Znałem ludzi co jedli po kilka gramów pregabaliny dziennie.
Będziesz miał problem jak dojdziesz do dawek typu 2-3 gramów i nagle sie okaże ze nie ma w zasadzie za bardzo czegoś co zastapi ci pregabaline. Pregabalina niby analog gaba ale w rzeczywistosci nie jest agonistą ani gaba B (jak można sie błędnie domyślac) jak phenibut, baclofen, f-phenibut ani A jak benzo/benzopodobne. Pregaba blokuje kanaly wapniowe, i nie ma tak od reki dostepnego czegos mocniejszego tak jak możesz sobie wybrac slabsze czy mocniejsze benzo. Wczesniej była gabapentyna, ktora jest o wiele słabsza od pregabaliny, poprawili ją, jest pregabalina, ale nie znajdziesz nic z wiekszym jebnieciem. Jak padaki dostaniesz to znowu wrócisz na benzodiazepiny.
Nie dali ci fejka. Masz wyjebaną tolerke. Znałem ludzi co jedli po kilka gramów pregabaliny dziennie.
Będziesz miał problem jak dojdziesz do dawek typu 2-3 gramów i nagle sie okaże ze nie ma w zasadzie za bardzo czegoś co zastapi ci pregabaline. Pregabalina niby analog gaba ale w rzeczywistosci nie jest agonistą ani gaba B (jak można sie błędnie domyślac) jak phenibut, baclofen, f-phenibut ani A jak benzo/benzopodobne. Pregaba blokuje kanaly wapniowe, i nie ma tak od reki dostepnego czegos mocniejszego tak jak możesz sobie wybrac slabsze czy mocniejsze benzo. Wczesniej była gabapentyna, ktora jest o wiele słabsza od pregabaliny, poprawili ją, jest pregabalina, ale nie znajdziesz nic z wiekszym jebnieciem. Jak padaki dostaniesz to znowu wrócisz na benzodiazepiny.