Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
POMOC - SZTYWNY MISZA
05.04.2024, 18:23
Nie da rady zrobić grupy na session?
Sztywny byłby dumny z forum, czyste przeciwieństwo sergiuszkowego burdelu. SZACUN, COS SKROBNE I wiem jak się kiblu je.
Chociaż jako perka 78 dni siedziałem n3lata temu, to wiem co to za syf. POZDRO DLA JEGO I NIECH SIĘ TRZYMA KiszczaK coś pomyśli.
Sztywny byłby dumny z forum, czyste przeciwieństwo sergiuszkowego burdelu. SZACUN, COS SKROBNE I wiem jak się kiblu je.
Chociaż jako perka 78 dni siedziałem n3lata temu, to wiem co to za syf. POZDRO DLA JEGO I NIECH SIĘ TRZYMA KiszczaK coś pomyśli.
05.04.2024, 19:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.04.2024, 19:05 przez Lifeisbrutal.)
Do kogo trzeba się zgłosić żeby zrobić mu jakąś pake? Jestem w stanie pomóc jedynie kupić mu jakieś środki higieniczne, coś do jedzenia itp. I wysłać mu paczkę na adres gdzie tam siedzi tylko muszę wiedzieć co gdzie jak. Jutro bym zrobił zakupy a w pon wysłał paczkę albo i w sobotę jakby poczta była otwarta dłużej. Niech ten ktoś się tutaj odezwie do mnie lub na pw. Jeśli to coś pomoże to mogę dołożyć od siebie cegiełke w takiej formie bo hajsu nie posiadam.
KiszczaK mogę zrobić jak chcesz i dawać też tam info te same co na forum
Lifeisbrutal właśnie nie można niczego wysyłać z tego co zrozumiałem. Jedynie paki można robić w kantorze. Mogę się jeszcze dopytać z tym czy napewno dobrze zrozumiałem. nawet jego rodziny lub czekać na jego telefon.
Lifeisbrutal właśnie nie można niczego wysyłać z tego co zrozumiałem. Jedynie paki można robić w kantorze. Mogę się jeszcze dopytać z tym czy napewno dobrze zrozumiałem. nawet jego rodziny lub czekać na jego telefon.
06.04.2024, 08:24
Paczki tylko w kantynie z wolności możesz wysłać chemię i to nie nie wszystko tylko musi mieć talon.
06.04.2024, 09:30
@"LooL99X" nawet osoba z wolności nie może kupić chemii. Tylko trzeba wysłać pieniądze.
06.04.2024, 10:24
@"LooL99X" może i to tak działa nie znam się aż tak bardzo jedynie to co mi powiedzieli. Dzięki za info