Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nieuczciwe fora
09.04.2024, 12:49
@"LooL99X" analogi analogów jeden wielki syf xd
09.04.2024, 12:55
ZmiataZplanszy no ja się domyślam, że to taki wynalazek xd Ciekawe czy to wgl coś działało/działa
09.04.2024, 12:59
@"LooL99X" działać pewnie działały ale skutki uboczne nigdy nie były znane. Tak samo jak dawkowanie i czas działania. To była loteria
09.04.2024, 13:27
(09.04.2024, 12:49)ZmiataZplanszy napisał(a): @"LooL99X" analogi analogów jeden wielki syf xd
Analogi analogów - ten zwrot został opracowany przez ludzi którzy raczej nie mają pojęcia o czym mówią. Wszystkie analogi np b-k to katynony i tak wszystkie mają szkielet katyny. Nie ma analogu mefedronu, bo sam mefedron jest analogiem katyny. Jakieś 4-mdmc to 4metylodimetyloKATYNON a 4cd(m)c to 4-chlorodimetyloKATYNON.
W przypadku tych v problemem nie jest to co jest czego analogiem ale poje*ana nomenklatura nazw.
09.04.2024, 14:43
Te chińskie sklepy miały jakieś tak chemiczne nazwy, że nawet z googlem bym sobie nie poradził.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
09.04.2024, 16:17
kurvvisko te "chnskie" sklepy na wiadomym jebanym forum \
to scam totalny.. Zamówiłem kiedyś bodajże prekursor miałem dostać instrukcję Dostałem 1/3 ilości tego "prekursora"" bez instrukcji i bez odpowiedai. Po napisaniu maila z innego konta dostawałem odp. Ze swojego nie
Na forum oczywiscie posty nie były akceptowane Więc tak to się konczy Kanna do tego nieaktywne Cud że doszło już lepiej byloby bez tego
chuj wi e co za chinole.. kręcą wały na JENY
to scam totalny.. Zamówiłem kiedyś bodajże prekursor miałem dostać instrukcję Dostałem 1/3 ilości tego "prekursora"" bez instrukcji i bez odpowiedai. Po napisaniu maila z innego konta dostawałem odp. Ze swojego nie
Na forum oczywiscie posty nie były akceptowane Więc tak to się konczy Kanna do tego nieaktywne Cud że doszło już lepiej byloby bez tego
chuj wi e co za chinole.. kręcą wały na JENY
09.04.2024, 16:32
(09.04.2024, 13:27)Lukas1985 napisał(a): Analogi analogów - ten zwrot został opracowany przez ludzi którzy raczej nie mają pojęcia o czym mówią. Wszystkie analogi np b-k to katynony i tak wszystkie mają szkielet katyny. Nie ma analogu mefedronu, bo sam mefedron jest analogiem katyny. Jakieś 4-mdmc to 4metylodimetyloKATYNON a 4cd(m)c to 4-chlorodimetyloKATYNON.
W przypadku tych v problemem nie jest to co jest czego analogiem ale poje*ana nomenklatura nazw.
Chodzi o to, że mając inny skład działa podobnie - analogicznie.
Tak jak u Esco masz analog hexa
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?