Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Jaki rodzaj bólu najbardziej dał wam w kość ? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Ból fizyczny | 3 | 10.71% | |
Ból psychiczny | 25 | 89.29% | |
Razem | 28 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Ból fizyczny oraz psychiczny - Ile Ty jesteś w stanie wytrzymać ?
14.04.2024, 11:54
(17.03.2024, 15:25)LOBO napisał(a): Najgorszym jest, jak powracasz do siebie i masz znow kontakt z wlasnymi odczuciami i emocjami. Twoj kregoslup moralny sie prostuje i wartosci wracaja, te najwazniejsze, ktore byly zamglone dragami i lekami. Spogladasz wstecz, jakie marnotrastwo zycia, mlodosci, szans przepierdoliles...czytasz pewne wiadomosci, gdzie ukazane jest czern i biel, jakim malym zagubionym czleczkiem byles!
Bzdura. Poprostu traktujesz te chwile ćpania jako nauczkę. Co o wstawaniu wie człowiek który nigdy nie upadł ?
Wszystko co przeżywasz to kwestia TYLKO I WYŁĄCZNIE Twojej interpretacji. Łamie Cię tak naprawdę Twoja psychika a nie to co zrobiłeś. Jeśli zepsules sobie relacje z rodzicami rovje napraw, jeśli straciłeś przyjaciół to
- porozmawiaj z nimi
- znajdź nowych
I tyle.
14.04.2024, 13:39
Lukas1985 😀 ja nie panimaju...co jest bzdurą??...napisalem w postacie nastepnym, ze pisze o wlasnych tylko odczuciach i o sobie z lat mlodzienczych poczatkow, 50 lat temu w czasach bimbru i Carmenów...i raz jeszcze, skad mozesz wiedziec czy upadlem czy nie? wrozbita Maciej jestes zes?;-) ...i lamie mnie psychika, przez to co zrobilem.. to jest symbioza...przyczyna i skutek...mam wrazenie ze czytasz wyrywkowo, bez calosci i bez zrozumienia... jakis post sprzed 100lat jeszcze...
PS. "Tylko i wylacznie"...to jest bledne wyrazenie, jest cos tylko...albo... jest cos wylacznie!
PS. "Tylko i wylacznie"...to jest bledne wyrazenie, jest cos tylko...albo... jest cos wylacznie!
14.04.2024, 13:56
🤷 napisałeś to w drugiej osobie. Pisz takie posty w pierwszej to zmieni kontekst.
Tak czy siak cierpisz sam na własną prośbę. Odczuwasz negatywne emocje a emocja to nic innego jak reakcja na bodziec
Co do tylko i wyłącznie :
W Uniwersalnym słowniku języka polskiego o tylko i wyłącznie napisano tak: wyrażenie służące podkreśleniu faktu, że coś jest czymś i niczym innym, że dotyczy czegoś i niczego innego. Nie można go więc uznać za błąd w swobodnych, potocznych wypowiedziach ustnych i pisemnych, zwykle nacechowanych ekspresywnie.
Tak czy siak cierpisz sam na własną prośbę. Odczuwasz negatywne emocje a emocja to nic innego jak reakcja na bodziec
Co do tylko i wyłącznie :
W Uniwersalnym słowniku języka polskiego o tylko i wyłącznie napisano tak: wyrażenie służące podkreśleniu faktu, że coś jest czymś i niczym innym, że dotyczy czegoś i niczego innego. Nie można go więc uznać za błąd w swobodnych, potocznych wypowiedziach ustnych i pisemnych, zwykle nacechowanych ekspresywnie.
14.04.2024, 15:38
Lukas1985 no wlasnie o to chodzi, iz czytasz wyrywkowo, w nastepnym poscie, napisalem tlumczenie, ze "Ty", uzylem jako "Ja"...no tak dokaldnie, no tak jest, ja to wiem...to sie wszystko zgadza, cierpialem na wlasna prosbe, ale to bylo jak bylem nastkiem z poczatkow przygo z uzywkami itd...
TYlko i wylacznie jest przykladem tautologii i jest bledem, ktore zakorzenilo sie w jezyku potocznym, jak i w publikacjach...poradnik poprawnej polszczyzny...mowi jasno:
Kolejne naruszenie zasad gramatycznych, które Polacy w mowie potocznej wręcz uwielbiają stosować. Chodzi o potoczny zwrot “tylko i wyłącznie”.Czy jest to zwrot prawidłowy? Oczywiście, że nie. A dlaczego? Otóż jedno i drugie słowo znaczą to samo. Więc albo użyjemy słowa “tylko”, albo “wyłącznie”.W żadnym wypadku poprawność gramatyczna nie przewiduje łączenia tych dwóch słów w jeden zwrot.
TYlko i wylacznie jest przykladem tautologii i jest bledem, ktore zakorzenilo sie w jezyku potocznym, jak i w publikacjach...poradnik poprawnej polszczyzny...mowi jasno:
Kolejne naruszenie zasad gramatycznych, które Polacy w mowie potocznej wręcz uwielbiają stosować. Chodzi o potoczny zwrot “tylko i wyłącznie”.Czy jest to zwrot prawidłowy? Oczywiście, że nie. A dlaczego? Otóż jedno i drugie słowo znaczą to samo. Więc albo użyjemy słowa “tylko”, albo “wyłącznie”.W żadnym wypadku poprawność gramatyczna nie przewiduje łączenia tych dwóch słów w jeden zwrot.
15.04.2024, 20:53
Ból fizyczny ma limit
Ból psychiczny nie ma limitu
Wiem to po apvp
Jestem w stanie wytrzymać wszystko!!!!!
Ból psychiczny nie ma limitu
Wiem to po apvp
Jestem w stanie wytrzymać wszystko!!!!!
20.04.2024, 01:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.04.2024, 01:06 przez Lifeisbrutal.)
Życie na przeciągu kilku tygodni pokrzyżowało mi się w chuj. Jedno jest pewne nie zaboli mnie to fizycznie. Ale psychicznie może być ze mną źle. Wszystko będzie zależeć od tego jaki padnie wyrok..
Wiem, że odjebałem maniane i muszę ponieść kare, ale obawy mam, że dojebią mi z grubej rury i od razu zk. Mimo, że jest to moje pierwsze przewinienie.
Wiem jedno, że muszę być silny w tym całym procesie i walczyć sam o siebie bo jak ja tego nie zrobię to nikt inny tym bardziej. Każdy się odwrócił gdy zaczęły się problemy. Rodzina, znajomi no wszyscy..
Ale dam sobie radę sam, wiem to bo bywały gorsze chwilę i jakoś je przeżyłem.
Wiem, że odjebałem maniane i muszę ponieść kare, ale obawy mam, że dojebią mi z grubej rury i od razu zk. Mimo, że jest to moje pierwsze przewinienie.
Wiem jedno, że muszę być silny w tym całym procesie i walczyć sam o siebie bo jak ja tego nie zrobię to nikt inny tym bardziej. Każdy się odwrócił gdy zaczęły się problemy. Rodzina, znajomi no wszyscy..
Ale dam sobie radę sam, wiem to bo bywały gorsze chwilę i jakoś je przeżyłem.
22.04.2024, 15:50
Lifeisbrutal weź chłopie dzwignij ten leb odstaw te psychotropy bo lecisz w dol rownią pochyłą i to widać w twoich postach.. się srasz tym wyrokiem..
Nie ma żadnych kamer zadnych podsluchów w tych opaskach
Jest git trza żyć
Bransoleta to i tak najlepsze ze wszystkich złych rzeczy pozdro
Trzymaj się Kolego Gł,ówka do gory!!!!! Pierdyknij sobie mdma.. odstaw ssri
uspokoj się! Pozdrawiam
Nie ma żadnych kamer zadnych podsluchów w tych opaskach
Jest git trza żyć
Bransoleta to i tak najlepsze ze wszystkich złych rzeczy pozdro
Trzymaj się Kolego Gł,ówka do gory!!!!! Pierdyknij sobie mdma.. odstaw ssri
uspokoj się! Pozdrawiam
22.04.2024, 16:03
Ferdzio Kiepski Nie biorę już ssri ani innych psychotrów. Ostatnio tylko benzo i to było z jakieś 3/4 tyg temu. Zobaczymy jak to się sprawa potoczy. Co ma być to będzie.