Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
15.04.2024, 10:56
Oryginalny Hexen zrobiony od podstaw poprawnie bądź z wysokiej jakości prekursorów.
No i kokaina, taka nawet 50% ale nie takie uliczne 50%
No i kokaina, taka nawet 50% ale nie takie uliczne 50%
15.04.2024, 20:26
To spróbujcie kokainy z Hexenem ale nie analogiem.
Gdzies czytałem że Pablo Escobar swoją kokainę mieszał z hexenem właśnie..i dlatego była najlepsza bo wykurwiala z butów.
Gdzies czytałem że Pablo Escobar swoją kokainę mieszał z hexenem właśnie..i dlatego była najlepsza bo wykurwiala z butów.
...a ja slyszalem jak pewien V, miksowal Ibuprom z bialkiem serwatkowym i...prima sort sztos, klepał bezlitosnie, całe miasta ućpione polepione;-) only 80zl za gramca... poszlo szybko caly sort
horsii taa i taki zestawik ala kubus malinowy...szybki soczek wprost z różanych warg...superman w plynie...skladnik nieznany tajemnica poliszynera V ;-)
horsii taa i taki zestawik ala kubus malinowy...szybki soczek wprost z różanych warg...superman w plynie...skladnik nieznany tajemnica poliszynera V ;-)
17.04.2024, 16:16
To było bialkosewatkowe wiśniowe i mieszkał z hexen, a następnie w kapsułki żelatynowe i myk piguła XDD 509MG HEXA NARAZ