Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
16.04.2024, 22:34
Mocne ta 4ka jest :p spodziewałem się czegoś słabszego miło mnie zaskoczyło , omijam raczej euforyki ale tutaj miłe zaskoczenie , 3 osoby testowały i każda dobrze z butów wywalona była 🔪
17.04.2024, 04:57
Dokładnie tak jest..to chyba pierwsza czwórka w moim Życiu która zakupie raz jeszcze 🤘🏻
18.04.2024, 05:42
Klef jak klef. Lekko żółty, lekko zajeżdża chemią. Działa jak klef. Euforycznie. Jest git.
02.05.2024, 08:48
4-CMC deluxe
Jedna z lepszych czwórek jaką miałem okazje testować (a testowałem ich ostatnio dużo)
Na wstępnie bombka 300mg popita pysznym jabłkowym sokiem.
Pierwsze odczucia już po 25 minutach wtedy przychodzi czas na sniff 150mg czyli łączna dawka 450mg tej czwóreczki.
Początek peaku zaczyna się od zawirowania w brzuszku takie coś, ale motylki 🦋 ( kto wali bombki ten wie) i te motylki przeradzają się w coś pięknego.
Wchodzi mega euforia z empatią do całego świata. Człowiek cieszy się dosłownie ze wszystkiego, kolorki nabierają życia i wszystko kręci się wokół działania 4cmc.
Czas działania jak dla mnoe bardzo dobry mnie trzymało ponad godzine. I to takiego pełnego działania.
PO PROSTU BAJA
Jedna z lepszych czwórek jaką miałem okazje testować (a testowałem ich ostatnio dużo)
Na wstępnie bombka 300mg popita pysznym jabłkowym sokiem.
Pierwsze odczucia już po 25 minutach wtedy przychodzi czas na sniff 150mg czyli łączna dawka 450mg tej czwóreczki.
Początek peaku zaczyna się od zawirowania w brzuszku takie coś, ale motylki 🦋 ( kto wali bombki ten wie) i te motylki przeradzają się w coś pięknego.
Wchodzi mega euforia z empatią do całego świata. Człowiek cieszy się dosłownie ze wszystkiego, kolorki nabierają życia i wszystko kręci się wokół działania 4cmc.
Czas działania jak dla mnoe bardzo dobry mnie trzymało ponad godzine. I to takiego pełnego działania.
PO PROSTU BAJA
16.05.2024, 12:04
Rzut cały czas ten sam, niczym się nie różni w działaniu, no może lekko. Ale było to spowodowane stanem testera.
Bombki robią BUM dosłownie i w przenośni. Nawet nie jest taki shot straszny do przełknięcia, jakbym miał porównywać do innych cmc to jest LAJCIK.
Sniff również wchodzi gładko, ale to bombki grają główną rolę w działaniu 4-CMC. Dawek nie będę tutaj podawać bo tolerke mam kosmiczną.
A NIE MAM ZAMIARU NIKOMU ZASZKODZIĆ
Trzymajcie bezpiecznych dawek bo mózg zaleje wam serotonina. XD
Pierwsze efekty czuć po 20min maksymalne osiągnięcie stanu 30min. Rozkręca się euforia a wraz z nią zabawa. Świat się kręci w koło i jest tam wesoło.
POLECAM!
Bombki robią BUM dosłownie i w przenośni. Nawet nie jest taki shot straszny do przełknięcia, jakbym miał porównywać do innych cmc to jest LAJCIK.
Sniff również wchodzi gładko, ale to bombki grają główną rolę w działaniu 4-CMC. Dawek nie będę tutaj podawać bo tolerke mam kosmiczną.
A NIE MAM ZAMIARU NIKOMU ZASZKODZIĆ
Trzymajcie bezpiecznych dawek bo mózg zaleje wam serotonina. XD
Pierwsze efekty czuć po 20min maksymalne osiągnięcie stanu 30min. Rozkręca się euforia a wraz z nią zabawa. Świat się kręci w koło i jest tam wesoło.
POLECAM!
02.06.2024, 12:53
Z nagrody...Twarde bursztynowate kamyki. Po miesiecznej przerwie badawczej, analizowane 150mg w kapsulce...Oj dobrze to zrobilo, w punkt profilowo...mile rozlanie sero, widoczne pobudzenie i kreatywne myslenie;-) po okolo 20-30 minutach. Dorzucona po 2 godzinach podobna gramatura, przedluzyla stan...zacny sort jak i doswiadczenie z nim...jakos HQ ;-)
02.06.2024, 13:31
(27.05.2024, 18:37)Szatan69 napisał(a): Kamieni czy drobny pył macie jakieś foto aktualne?
Zamierzasz to ćpać czy podziwiać kamloty?
Ostatnio latał drobny twardy kryształ a nie jakiś pył i z tego co widzę po fotach, jest cały czas to samo.
Wysoko euforyczny zresztą.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
04.06.2024, 07:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.06.2024, 07:24 przez Lifeisbrutal.)
Szatan69 Lekko mnie rozjebałeś, co to za różnica? Kryształ? Pył? Jeden chuj i tak to będziesz kruszył na proch, dla mnie bez sensu. Zobacz sobie wątek główny Escobara tam gdzieś jest zdjęcie mojej nagrody 4-CMC deluxe. Fota była robiona jakiś czas temu nie wiem z miesiąc max no może mniej. Ja dostałem pył. Teraz może być faktycznie inny bat. Być może dostałem z końca wora co na nie zmienia faktu, że..
NAJLEPSZE 4-CMC
NAJLEPSZE 4-CMC