Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Produkcja CMC / MMC
05.02.2024, 00:20
Nie wiem jak wy ale ja bym AI nie poprosiła o przepis na naleśniki a co dopiero kurde o jakieś porady w odrabianiu ehem zadań z chemii xDDD
05.02.2024, 00:42
Ogolnie to jak przeczytałam tą listę potrzebnych sprzętów do wytworzenia sobie amfetaminy, to zacząłem sie zastanawiać czy to jeszcze warto XD
Bo te zabawki do tanich pewnie nie należą. Te wszystkie chłodnice, pompy i inne gadżety.
Trzeba by być niezłym fanem fety aby w to inwestować.
Bo te zabawki do tanich pewnie nie należą. Te wszystkie chłodnice, pompy i inne gadżety.
Trzeba by być niezłym fanem fety aby w to inwestować.
08.02.2024, 18:57
Na reddicie też można w sumie poszukać ale jak kogoś znalezienie przepisu przerasta to może niech lepiej nie bierze się za gotowanie w ogóle.
26.02.2024, 16:56
Meta jest ponoć(słowo klucz)łatwa w prodkukcji, mamy ogólnodostępne składniki. Chociaż nigdy nie próbowałem to widziałem sporo przepisów na cebuli.. Myślę osobiście że to tylko pierdolenie bo królowa nie byłaby tak droga gdyby każdy na własną rękę mógl sobie ją zrobić.
Co do tematu CMC/MMC to metkat jest prościutki. Ale jak zrobić z niego np. 4-metkat? czy cuś.. nie wiem, a jakbym wiedział to bym nie robił
Co do tematu CMC/MMC to metkat jest prościutki. Ale jak zrobić z niego np. 4-metkat? czy cuś.. nie wiem, a jakbym wiedział to bym nie robił
26.02.2024, 17:39
Ferdzio Kiepski 4-metyl jest tam od początku w prekursorze z którego zaczynasz, np. 4-metylopropiofenonie i jego 2-bromowanej pochodnej (2b4m).
24.03.2024, 12:51
4-MMC jest jednym z najłatwiejszych środków do produkcji. Jest również stosunkowo tani w wykonaniu 😊
Sam osobiście nie próbowałem, ale wyczytałem to na rosyjskich darknet'owych forach, dotyczących tego tematu.
Sam osobiście nie próbowałem, ale wyczytałem to na rosyjskich darknet'owych forach, dotyczących tego tematu.
25.03.2024, 23:52
siema, jak ktos zacznie produkowac i bedzie mu to wychodzilo to wiecie gdzie pisac , biore wszystko
18.04.2024, 09:01
Szukałem tego kiedyś, wrzucam jakby kogos interesowało:
https://arch.ies.gov.pl/images/PDF/2018/...sien_m.pdf
https://arch.ies.gov.pl/images/PDF/2018/...sien_m.pdf