Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowości ze świata RC
15.04.2024, 15:44
U niemców pojawiło siię RH-34 - taka trochę pierdolnięta pochodna 25h-NBOMe.
Cytat:RH-34 jest związkiem, który działa jako silny i selektywny częściowy agonista podtypu receptora serotoninowego 5-HT2A. Został on otrzymany w wyniku modyfikacji strukturalnej selektywnego antagonisty 5-HT2A, ketanseryny, z cząsteczką 4-(p-fluorobenzoilo)piperydyny zastąpioną farmakoforem N-(2-metoksybenzylu) występującym w takich silnych agonistach 5-HT2A jak NBOMe-2C-B i NBOMe-2C-I. Stwierdzono, że ta zmiana zachowuje powinowactwo i selektywność 5-HT2A, ale odwraca aktywność od antagonisty do częściowego agonisty o umiarkowanej skuteczności.[2][3][4]
15.04.2024, 20:29
Niech coś zrobią Ala APVP coś co wzmocni apvp takie turbo apvp bez większych skutków ubocznych. Albo niech wróci MDPV
20.04.2024, 10:12
U kitajców pojawiło się bk-MDA
oraz Metylenodioksyprolintan (beta-deketo MDPV)
oraz Metylenodioksyprolintan (beta-deketo MDPV)
Lukas1985 To będzie "Tylon" haha
A tak na poważnie:
A tak na poważnie:
Cytat:3,4-Methylenedioxycathinone (also known as MDC, Nitrilone, Amylone and βk-MDA) is an empathogen and stimulant of the phenethylamine, amphetamine, and cathinone classes and the β-keto analogue of MDA.też czuję, że to dupy nie będzie urywać. Niekiedy nie podstawić nic przy azocie to gorzej niż dojebać etyl czy propyl.
20.04.2024, 12:27
No czyli MDC. Tak czy inaczej, to zapewne będzie tak wystrzałowy proszek, jakim okazał się 4-metylokatynon.
20.04.2024, 12:33
Generalnie to pochodna katyny a nie metkata. Znaczy ja wiem, że wszystkie bo są katynonami ale zmierzam do tego, że klepkowe są pochodne metylokatynonu. Gdzieś kiedyś miałem jakaś starą publikacje gdzie były opisane re proste substancje - MDC, DMC itp.
20.04.2024, 17:43
Myślicie, że jescze czymś naas zaskoczą wgl kiedyś? Czymś pokroju apvp, pentek, hexen, 3mmc ???
Ja myślę że chyba, prócz jakiś analogów i dziwnych rzeczy to już nic fajnego nie uświadczymy
Ja myślę że chyba, prócz jakiś analogów i dziwnych rzeczy to już nic fajnego nie uświadczymy