Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
1,4-butanodiol (zamiennik GBL)
13.04.2024, 05:34
dokładnie jak wyżej, alko z bdo konkurują ze sobą o dehydrogenaze alkoholową (ADH) i aldehydową (ALDH) na zmiane, alkohol do acetaldehydu przez ADH a potem ALDH, a bdo dwa razy przez ADH i ALDH leci więc trzeba uważać, bo sie można przekurwić bardzo łatwo tak samo sprawa ma się z miksami z wodzianem chloralu.
20.04.2024, 17:45
Alko z BDO to bardzo nieprzyjemny mix, no chyba że ktoś lubi się budzić obrzygany na podłodze czy coś
20.04.2024, 18:16
Po takiej mieszance zapadłem w sześciogodzinny sen w czasie imprezy
Podobno próbowano mnie obudzić, bezskutecznie. Dobrze, że byli mądrzy ludzie, którzy pozwolili spokojnie spać zamiast siać panikę.
Podobno próbowano mnie obudzić, bezskutecznie. Dobrze, że byli mądrzy ludzie, którzy pozwolili spokojnie spać zamiast siać panikę.
Detox jest jak Yeti - wszyscy o nim mówią, a nikt Go nie widział
20.04.2024, 18:19
Masz szczęście że nie obudziłeś się na oimie z rurkami w miejscach gdzie nie chcesz mieć rurek
07.06.2024, 11:10
Sprzedaje znowu, miał przerwe jakoś ale już widzę jest back in business
Zamówiłem butlę 250ml, odebrałem wczoraj, wszystko jest w porządku, można od pana Bartosza zamawiać.
Zamówiłem butlę 250ml, odebrałem wczoraj, wszystko jest w porządku, można od pana Bartosza zamawiać.
05.09.2024, 15:13
tak,z tego co kojarzę BDO metabolizuje sie do GHB w organismie ale jest duzo bardziej szkodliwe, osobiście jak jux mam ochotę to kupuję GBL
05.09.2024, 16:52
daniel776 Nie rob zametu i dezinformacji... BDO jest mniej toksyczne od GBL... Tak merabolizuje sie do GHB ale jest to dluzszy proces niz przy GBL ktory robi to bezposrednio...
BDO to ubogi krewniak GBL...
Ale wystarczy wejsc na watek z BDO i sie dowiecie wszystkiego zamiast plesc bzdury i zadawac pytania na ktore w necie znajdziecie odp w kilka sekund
Ale zapraszam do zakupu 250ml w promo cenie na sklepie nigdzie indziej taniej nie znajdziecie... Z kodem 15% taniej 😁😉
BDO to ubogi krewniak GBL...
Ale wystarczy wejsc na watek z BDO i sie dowiecie wszystkiego zamiast plesc bzdury i zadawac pytania na ktore w necie znajdziecie odp w kilka sekund
Ale zapraszam do zakupu 250ml w promo cenie na sklepie nigdzie indziej taniej nie znajdziecie... Z kodem 15% taniej 😁😉