Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
fr*shc***s.s***
20.04.2024, 19:28
Co oni mogą mieć ? W większości to co ma LL😅 czyli wyprzedaż 2mmc.
Nie no śmieje się, przecież oni nigdy nie mieli mefedronu czy innych zbanowanych substancji.
Nie no śmieje się, przecież oni nigdy nie mieli mefedronu czy innych zbanowanych substancji.
20.04.2024, 19:31
Maja fajne arylki, tryptaminy, różne lizerki - u nas nie ma co tego szukać. A 2-mmc itd. w ogóle wszystkie pochode 2-PEA i tak niedługo polecą w nl za jakies 2-3 miesiące bodajże
30.07.2024, 05:36
brane z półtorej miesiąca temu, wydaję mi się, ale pierwsza lub dwie pierwsze dawki mogły dać wrażenie bindowania z opioreceptorem μ (Za pierwszym razem z hopcp od orangechems tak miałem, później temat od funcapsów już taki wyborny nie był, ogólnie spore dawkowanie, nawet 30mg, gdzie tutaj przy 30, to czułbym się jak po 90mg od czapek), ale może efekt mandeli, nie pamiętam zbyt dobrze. Na pewno jestem wstanie potwierdzić to, że sort jest bardzo, bardzo dobry, przy 60mg już jest naprawdę surfing na granicy świadomości. Oczywiście nie od razu 60mg, zaczynam od 30mg i jest ten sam efekt, jak po 60mg za dwa dni. Tak, 3-ho-pcp to aktualnie najsilniejszy dysocjant na rynku, tak, w przeliczeniu ilości dni na bombie do ceny, to 3-ho-pcp wychodzi nam FENOMENALNIE!!! zresztą, patrzcie sami -
- 17.35 + 21% podatku = 21€ za pół grama tematu, który ma dawkowanie heavy przypisane na 8mg+!!! A ja półowkę robiłem prawie 4 dni.
jak już ktoś wspominał, tak ten sklep ma pokręconą rejestrację, trzeba założyć konto, potwierdzić je, płatność odbywa się przez ich stronę, ja z tym problemu nie mam, więc oni również nie mieli ze mną, wszystko gra, zero schiz. Dostawa szła chyba 3 robocze, w tym samym tygodniu wszystko się zamknęło. O fluni nic nie powiem, bo to nie było dla mnie akurat, ale z relacji wiem, że to flunitrazolam i tyle.
15€ wysyłka do polszy kurierem
15.08.2024, 13:36
kolejne zamówienie, kolejne 3hopcp, jeszcze na pokład wleci 5 blotterów 25e-nboh, zobaczymy w ile czasu dojdzie
OD 18 SIERPNIA MAJĄ URLOP, SPIESZ SIĘ
pakowanie? - zachodnie - bez szału
dostawa? - długo, za 15€ leciało tydzień
odczynniki? - najwyższa jakość, pobieram ponownie i tanio
hotel? - trivago
OD 18 SIERPNIA MAJĄ URLOP, SPIESZ SIĘ
pakowanie? - zachodnie - bez szału
dostawa? - długo, za 15€ leciało tydzień
odczynniki? - najwyższa jakość, pobieram ponownie i tanio
hotel? - trivago
29.08.2024, 05:02
@voice.of.voiceless
Czekam na opinie 25e-nboh
Podeślij mi link do nich bo ja miałam to wszystko ale nie na tym urządzeniu.
Czekam na opinie 25e-nboh
Podeślij mi link do nich bo ja miałam to wszystko ale nie na tym urządzeniu.
12.09.2024, 03:28
Służyłem tu więcej niż raz w ciągu ostatnich kilku miesięcy.
Jakość na poziomie, ile warta jest moja opinia. W każdym razie na pewno zależy to od indywidualnego tematu (menu nie jest najmniejsze).
Doceniłem profesjonalizm z jakim pracują, a przynajmniej to co było widać.
Ceny są wprost proporcjonalne do poziomu profesjonalizmu, ale widać, że celują w określony typ rynku.
W szczególności doceniłem to, że poszczególne dawki są indywidualnie pakowane i etykietowane, ale nie wiem, czy dotyczy to wszystkich produktów we wszystkich ilościach. Zdjęciavoice.of.voiceless zdają się to potwierdzać.
Jakość na poziomie, ile warta jest moja opinia. W każdym razie na pewno zależy to od indywidualnego tematu (menu nie jest najmniejsze).
Doceniłem profesjonalizm z jakim pracują, a przynajmniej to co było widać.
Ceny są wprost proporcjonalne do poziomu profesjonalizmu, ale widać, że celują w określony typ rynku.
W szczególności doceniłem to, że poszczególne dawki są indywidualnie pakowane i etykietowane, ale nie wiem, czy dotyczy to wszystkich produktów we wszystkich ilościach. Zdjęcia