Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze rekordowe dawki!
20.04.2024, 19:12
Takimi dawkami to nie ma się co chwalić, czlowieku jaki ty nieekonomiczny jesteś
20.04.2024, 20:16
A może później wali mniejsze xD
Ja kiedyś pół tego co u diabła usypal z 4mmc, a przynajmniej tak sądziłem bo to był Nep xD miałem spac tego dnia ogólnie a pas mial być ostatnim xD
Zycie
Ja kiedyś pół tego co u diabła usypal z 4mmc, a przynajmniej tak sądziłem bo to był Nep xD miałem spac tego dnia ogólnie a pas mial być ostatnim xD
Zycie
21.04.2024, 19:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.04.2024, 19:48 przez Diabeuu666.)
Kurwa jest temat!!!? ???? Rekordowe dawki??? Czy nie inny kurwa?!!!!
To pisze i wrzucam też foto.
Jprdl to po jaki chuj ten temat jak odrazu posty ze się nie mam czym się chwalić???
Kurwa ile wy macie lat?
17???
To pisze i wrzucam też foto.
Jprdl to po jaki chuj ten temat jak odrazu posty ze się nie mam czym się chwalić???
Kurwa ile wy macie lat?
17???
i na chuj wam te szpanerskie wagi z dokladnoscia do 0,0000000001? ten kocur wyciaga jebana wage kuchenna, kresli se malutka uczuleniowke z dokladniscia do kilograma i sie z was smieje. Diabeuu666 szacun wariacie
prostuj się kurwo
19.05.2024, 23:00
Dobra może i ja coś dorzucę do pieca :D kiedyś wkurwiony i przecpany ciągiem zarzuciłem 1g czystego eti w proszku :D wiem to było bardzo głupie. Zanim weszło wyszedłem na miasto i Obudziłem się bardzoooo spokojny na oddziale ratunkowym :) nie pamiętam kompletnie nic od momentu wyjścia z domu.
20.05.2024, 07:18
To dorzucam nowa rekordową dawkę.
7g MDPHP od Pablow dwa dni sam chociaż nie uważam tego za jakieś wow no ale myślę że to sporo.
I pierwszy kontakt w życiu z dysocjantem a na dodatek to była ketamina od Ducha i jako że ie chciało mi się sprawdzać dawkowania na forum w temacie zajebałem 50mg ale poczułem tylko taka lekkość i libido nawet podskoczyło i tyle więc pomyślałem ze pewnie chodzi o 500mg. Usypalem równego grama i zajebałem ponad połowę z tego czyli strzelam że coś koło 600mg. Zostawiając sobie resztę na wszelki wypadek jakby było znowu za mało hahaha i dobrze bo pierwsza myśl to było żeby zajebac całego grama na raz.
O matko z córką to mi dało takie popierdolenie w głowie że ciężko mi to wgl opisać. Napisze trip dziś, chociaż spróbuje bo naprawdę WTF?! To był pierwszy i ostatni mój kontakt z tą substancją. Ok sam sobie to zrobiłem przyznaje ale pierdole i więcej nie chcę. Może za rok, dwa nie wiem. Narazie mam uraz. Zaaa moooocnoooo
7g MDPHP od Pablow dwa dni sam chociaż nie uważam tego za jakieś wow no ale myślę że to sporo.
I pierwszy kontakt w życiu z dysocjantem a na dodatek to była ketamina od Ducha i jako że ie chciało mi się sprawdzać dawkowania na forum w temacie zajebałem 50mg ale poczułem tylko taka lekkość i libido nawet podskoczyło i tyle więc pomyślałem ze pewnie chodzi o 500mg. Usypalem równego grama i zajebałem ponad połowę z tego czyli strzelam że coś koło 600mg. Zostawiając sobie resztę na wszelki wypadek jakby było znowu za mało hahaha i dobrze bo pierwsza myśl to było żeby zajebac całego grama na raz.
O matko z córką to mi dało takie popierdolenie w głowie że ciężko mi to wgl opisać. Napisze trip dziś, chociaż spróbuje bo naprawdę WTF?! To był pierwszy i ostatni mój kontakt z tą substancją. Ok sam sobie to zrobiłem przyznaje ale pierdole i więcej nie chcę. Może za rok, dwa nie wiem. Narazie mam uraz. Zaaa moooocnoooo
21.05.2024, 00:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.05.2024, 00:49 przez SzaszekMajster.)
Żarłem lorafen tak że wylądowłem w szpitlu i ja nawet tego nie pamiętam, wiem od rodzinki. Potem odstawiemie, aua jak to bolało. Raz lata temu z ziomkiem(*) ogarneliśmy czeskie piko, nie było tego dużo bo sztuka czy dwie ale po dwóch dniach niespania tak mi odjebało w nocy, że wziąłem auto i pojechałem do pobliskiego miasta, łaziłem całą noc bez grosza, wody kurła nic. Nastał świt a dalej zapierdalałem aż wkońcu każdy krok powodował mega ból w okolicy serca i brak sił, zadzwoniłem na pogotowie w karetce dali mi jakąś kroplówe z glukozą czy chuj wie czym i w moment mi przeszło XD Leżałem na sorze prawie cały dzień pod obserwacja i tyle z tego było. Raz po nocy kryształowej kupiłem sobie 5 różnych pix(mdma) napewno cola i myszka miki, reszty nie pamiętam, zjadłem wszystkie tak co 20min jedna, włączyłem jakieś seks kamerki, laska była jak kameleon, zmieniała kolory i wzorki na ciele, poszedłem się odlać i lałem chyba z pół godziny, ogólnie nic mi się nie stało, poszedłem spać. Ostatnio na jednej karcie miałem usypane NEP i 3cmc, tego nepa było na 5 pachów jak nic, oczywiście popiedordoliłe pachy i zajebałem nepa, jak tylko sie kapłem zapierdalałem do szafki z lekami po nebilet, rozgryzłem i połknąłem cały, to było chore jak skurwisyn już widziałem się po tamtej stronie. Moge tak opowiadać w nieskończoność ale nie strikte o dawkach w jednostach miary bo nie wiem, nie pamiętam. Tyle sie naodpierdało że cud że żyje.
R.I.P. Psaj, Weranda, K. I M.
R.I.P. Psaj, Weranda, K. I M.
21.05.2024, 05:44
SzaszekMajster
Te pixy myszka Miki to żółte pewnie były co? Więc były na 2cb a nie MDMA
Te pixy myszka Miki to żółte pewnie były co? Więc były na 2cb a nie MDMA