Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
APVP - Hipnotyzer
(20.04.2024, 03:12)Lifeisbrutal napisał(a): c) Bierzesz temat spłukujesz w kiblu jak najszybciej a później przez kolejne kilka godzin próbujesz się sam uspokoić.
myslalem kurwa ze bedzie 'przez kolejne kilka godzin próbujesz go wyłowić' XD ciagle banzo, i benzo. trzeba stawic temu czola
prostuj się kurwo
22.04.2024, 15:32
A tam pierdolenie ja zapierdalam 5 dzień na a PVP ale nie tak jak zawsze.. Nawet mam z 16 godzin w tym ciągu przespanych bo liczy mi to zegarek na ręce
I co/ można bez schizowania się zapierdalać.. do tego jakieś piwko nie piwko
MJ czasami dopalam,
zapierdalam bez skrupułów i nikomu nie polecam bo takiej bani nie ogarnienie
Ale jak się zadba o zdrowe praktyki to tylko w bani pokręcenie ale nie ma tutaj ŚLADU psychozy.. Powtarzam po raz kolen=jny: Kto nie ma łba chociażby do NEPa po chuj zabieracie się za krolowa alfe?
I co/ można bez schizowania się zapierdalać.. do tego jakieś piwko nie piwko
MJ czasami dopalam,
zapierdalam bez skrupułów i nikomu nie polecam bo takiej bani nie ogarnienie
Ale jak się zadba o zdrowe praktyki to tylko w bani pokręcenie ale nie ma tutaj ŚLADU psychozy.. Powtarzam po raz kolen=jny: Kto nie ma łba chociażby do NEPa po chuj zabieracie się za krolowa alfe?
22.04.2024, 15:36
jak sie pamieta o podstawowych rzeczach jak szamka, picie i chociaz chwilka snu to mozna leciec w nieskonczonosc bez porycia
prostuj się kurwo
23.04.2024, 18:48
kej9 dokładnie "k'noł jor limits" stary a szczególnie przy kosiorach jak alfa
Mówię.. Dostałem sampelki od frogbullshop no to mówię mu że lecę na alfie ale jak już wiedziałem że leci to co? Alfa pozostała poszła w kibel.. ja prysznic trawka i do spania żeby jakoś podejść z szacunkiem do tego wszystkiego
Trzeba wiedzieć.. bo każdy raczej będzie czuł kiedy stop mówi ciało.. ale umysł niekoniecznie Chociaż ja już objawy psychoz poznaję i wtedy stopuję
Lecę sobie tak bardzo często.. ale jem, pije.. śpie ogarniam wszystko co mam robić.. zajęcia swoje itp
I mam nienajmłodszy organizm ale co z tego? 20 lat lecenia na wszystkim i jak wiem co robić.. mam doświadczenie to znam też i limity.. nie zawsze ale jednak o zdrowie trzeba zadbać
5 dni na apvp poleciałem i dziś wstaję jak skowronek. kawka ciasteczko zero zjazdów.. Może już się organizm przyzwyczaił? chuj wie
Ale jestem z tego zadowolony i oby to jak najdłużej trwało tak jak jest teraz
Dla nowicjuszy powiem tak.. to nie zabawka. Trzeba bardzo uważać.. nie dorzucać za często No i jak nie wapujesz to nie zaczynaj bo skończysz.. Haha szkoda mówić jak. Z głową koledzy znajcie swoje limity! Bez popisów i wyścigow Zdrowia!
Mówię.. Dostałem sampelki od frogbullshop no to mówię mu że lecę na alfie ale jak już wiedziałem że leci to co? Alfa pozostała poszła w kibel.. ja prysznic trawka i do spania żeby jakoś podejść z szacunkiem do tego wszystkiego
Trzeba wiedzieć.. bo każdy raczej będzie czuł kiedy stop mówi ciało.. ale umysł niekoniecznie Chociaż ja już objawy psychoz poznaję i wtedy stopuję
Lecę sobie tak bardzo często.. ale jem, pije.. śpie ogarniam wszystko co mam robić.. zajęcia swoje itp
I mam nienajmłodszy organizm ale co z tego? 20 lat lecenia na wszystkim i jak wiem co robić.. mam doświadczenie to znam też i limity.. nie zawsze ale jednak o zdrowie trzeba zadbać
5 dni na apvp poleciałem i dziś wstaję jak skowronek. kawka ciasteczko zero zjazdów.. Może już się organizm przyzwyczaił? chuj wie
Ale jestem z tego zadowolony i oby to jak najdłużej trwało tak jak jest teraz
Dla nowicjuszy powiem tak.. to nie zabawka. Trzeba bardzo uważać.. nie dorzucać za często No i jak nie wapujesz to nie zaczynaj bo skończysz.. Haha szkoda mówić jak. Z głową koledzy znajcie swoje limity! Bez popisów i wyścigow Zdrowia!