Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
POMOC - SZTYWNY MISZA
11.04.2024, 16:39
Lifeisbrutal w sobotę mija miesiąc. Miał do czerwca teraz jest wrzesień. W czerwcu stara się o bransoletkę
@"LooL99X" właśnie po pisałem chyba wyżej że dostał rok dodatkowy ale chcę żeby połączyli mu wyrok i tak chcę bransolete
I weź bo pierw był w 1 mieli wywieźć go do 2 a ostatecznie do 3 żeby pojechal na 4. Wiec śmiesznie bo nie można mu żadnych pieniędzy wysłać
I weź bo pierw był w 1 mieli wywieźć go do 2 a ostatecznie do 3 żeby pojechal na 4. Wiec śmiesznie bo nie można mu żadnych pieniędzy wysłać
28.04.2024, 18:33
Bransoletka teraz jak najbardziej realna z takim wyrokiem ale ona będzie chyba dotyczyła tego roku co mu doszedł, bo te grzywny bedzie musiał odsiedzieć do ostatniego dnia.
28.04.2024, 18:46
Nie wiem właśnie jak to jest z ulungiem ale pewnie masz rację.
Zauważyłem teraz co byłem to różnie kurwy dawały te bransolety .
Musisz mieć dobra opinię na wolności na to patrzą najbardziej .
Zauważyłem teraz co byłem to różnie kurwy dawały te bransolety .
Musisz mieć dobra opinię na wolności na to patrzą najbardziej .
28.04.2024, 19:37
Ciężko o dobrą opinię skoro siedzisz w pudle
Za moich czasów bylo ciężko z bransoletką, wtedy ona dopiero wchodziła i przeważnie dostawali ją alimenciarze. Teraz o wiele łatwiej, podobno przepełnione kryminały są ostro.
Znajomy ma posiedzenie jakoś w połowie maja ale to końcówka wyroku dwuletniego, tez za dragi.
Cuekawe czy dostanie
Za moich czasów bylo ciężko z bransoletką, wtedy ona dopiero wchodziła i przeważnie dostawali ją alimenciarze. Teraz o wiele łatwiej, podobno przepełnione kryminały są ostro.
Znajomy ma posiedzenie jakoś w połowie maja ale to końcówka wyroku dwuletniego, tez za dragi.
Cuekawe czy dostanie