Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
I to i to jest toksyczne dla organizmu. MDMA bardziej niż mefedron ale nie zmienia to faktu, że są toksyczne.
Druga sprawa - amfetaminy działają przez blokowanie wychwytu zwrotnego i zawracanie neuroprzekaźników. Mefedron blokuje wychwyt zwrotny i działa jako substrat - czyli działa podobnie do MDMA ale na poziomie już uwalniania przekaznikow mogą się wykluczać czyli ryzykujesz, że uboki będą większe a bomba niekoniecznie.
Po 3 największe problemy zdrowotne pojawiają się jeśli w organizmie jest zbyt dużo neuroprzekaznikow i organizm nie umie ich zmetabilizować. Pojawia się stres który zaczyna niszczyć neurony.
Po 4 jeśli pojawi się za dużo dopaminy może dojść do Stanów schizofrenicznych czy problemów z mimowolnymi ruchami itp.
Chcesz baw się. Być może bomba będzie super ale nie znasz długofalowych efektów takich miksów. Zawsze możesz skończyć jak chłop wyżej który w sumie to nie wie po co cpa, bo nawet jak wali dopaminergiki to nie ma motywacji czy checi do działania.
W ogóle samo ćpanie b-k jest słabe, bo działają krótko dając spore zastrzyki energii a już mieszanie ich z amfetsminami jest zwyczajnie raz, że ryzykowne a dwa bezsensowne. Chcesz większą bombę posuplememtuj witaminy, zioła i odpocznij. Z pustego to i Salomon nie naleje.
DopalSajko odstaw to co bierzesz lub dzieł na pół 😅
Jedna z funkcji dopaminy jest motywacja więc wyjaśnij mi jak może ja zabijać narkotyk który podnosi ja o kilkaset procent ?
Zresztą. Wg mnie jesteś kolejnym dzieciakiem który ma góra 20 lat i się musi pochwalić jak to coś dekadę. Wystarczy spojrzeć na sposób konstruowania zdań czy prowadzenia rozmowy. Skupiasz się na tym, ,aby komuś pojechać a nie wyjaśnić sedno problemu.
A wychodzi Ci to co najmniej miernie.
Na dodatek piszesz do postu LOBO przywołując mnie 😅
A najzabawniejsze, że wywalisz rozprawkę na pół strony a4 z której nic nie wynika i piszesz do mnie o ćpaniu mefedronu gdzie ja od kilku lat nic nie biorę 😅 I tak, miałem taki problem z dragami, że musiałem je brać, żeby funkcjonować, i tak jest to kłopot ale ja zrozumiałem w jakiej jestem czarnej du*ie a.Ty tego nie potrafisz zrobić 😉
Albo zacznij pisać normalnie albo mnie zablokuj, bo nie chce mi się prowadzić kolejnej rozmowy z 20 latkiem albo człowiekiem który rozumuje jak dziecko.
Druga sprawa - amfetaminy działają przez blokowanie wychwytu zwrotnego i zawracanie neuroprzekaźników. Mefedron blokuje wychwyt zwrotny i działa jako substrat - czyli działa podobnie do MDMA ale na poziomie już uwalniania przekaznikow mogą się wykluczać czyli ryzykujesz, że uboki będą większe a bomba niekoniecznie.
Po 3 największe problemy zdrowotne pojawiają się jeśli w organizmie jest zbyt dużo neuroprzekaznikow i organizm nie umie ich zmetabilizować. Pojawia się stres który zaczyna niszczyć neurony.
Po 4 jeśli pojawi się za dużo dopaminy może dojść do Stanów schizofrenicznych czy problemów z mimowolnymi ruchami itp.
Chcesz baw się. Być może bomba będzie super ale nie znasz długofalowych efektów takich miksów. Zawsze możesz skończyć jak chłop wyżej który w sumie to nie wie po co cpa, bo nawet jak wali dopaminergiki to nie ma motywacji czy checi do działania.
W ogóle samo ćpanie b-k jest słabe, bo działają krótko dając spore zastrzyki energii a już mieszanie ich z amfetsminami jest zwyczajnie raz, że ryzykowne a dwa bezsensowne. Chcesz większą bombę posuplememtuj witaminy, zioła i odpocznij. Z pustego to i Salomon nie naleje.
Jedna z funkcji dopaminy jest motywacja więc wyjaśnij mi jak może ja zabijać narkotyk który podnosi ja o kilkaset procent ?
Zresztą. Wg mnie jesteś kolejnym dzieciakiem który ma góra 20 lat i się musi pochwalić jak to coś dekadę. Wystarczy spojrzeć na sposób konstruowania zdań czy prowadzenia rozmowy. Skupiasz się na tym, ,aby komuś pojechać a nie wyjaśnić sedno problemu.
A najzabawniejsze, że wywalisz rozprawkę na pół strony a4 z której nic nie wynika i piszesz do mnie o ćpaniu mefedronu gdzie ja od kilku lat nic nie biorę 😅 I tak, miałem taki problem z dragami, że musiałem je brać, żeby funkcjonować, i tak jest to kłopot ale ja zrozumiałem w jakiej jestem czarnej du*ie a.Ty tego nie potrafisz zrobić 😉
Albo zacznij pisać normalnie albo mnie zablokuj, bo nie chce mi się prowadzić kolejnej rozmowy z 20 latkiem albo człowiekiem który rozumuje jak dziecko.
29.04.2024, 02:46
@"LooL99X"
4MMC najlepiej solo
Odnośnie mdma ,to wypowiem się w innym wątku żeby nie robić tu burdelu
Oznaczę Cie
4MMC najlepiej solo
Odnośnie mdma ,to wypowiem się w innym wątku żeby nie robić tu burdelu
Oznaczę Cie
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
29.04.2024, 06:35
(28.04.2024, 21:44)DopalSajko napisał(a): Także powtarzam, że dla mnie ketony to tylko bicie gruchy. Zażywam je tylko z tą myślą. W dragach chodzi o to, żeby była faza. A to, że ty sobie wkręcasz kreatywność po narkotyku do walenia konia to tylko pokazuje jak bardzo smutny jesteś bez niego.
Spust na ketonach jest przyjemniejszy niż na trzeźwo, tyle.
A w moim przypadku kreatywność istniej bez narkotyków. Stimy ją zabijają całkowicie.
Lukas1985
Jak ty nawet że zrozumieniem nie potrafisz czytać, a próbujesz w psychofarmakologię, głąbie kapuściany xD
Ćpam ponad dekadę, nie robię ciągów, wiem dokładnie co robię ,wszystko ciągle kopie tak samo bueno, opisuję dokładnie jak wygląda sytuacja, co i dlaczego, a łuki spod klatuwy mi próbuje jakieś swoje wyssane z pizdy historie wkręcać.
Rozpierdala mnie jak jakieś przygłupy swoje projekcje próbują uskuteczniać i nie rozumieją, że nie każdy jest sebixem walącym kreski z cipacza i jarającym bielunioblanty jak oni.
Gościu o czym ty pierodisz xD jak żeby mieć ambicje i motywacje musisz napierdalać mefedron z przeceny to faktycznie problem jest duży.
A tak serio: zbij konia kilka razy i wróć do moich wpisów to może zrozumiesz co pisałem zamiast dławić się swoimi urojeniami.
Nie chcę mi się produkować, zwłaszcza że Luks ładnie ci wyjaśnił, dlatego wyjaśnię ci to obrazkiem
30.04.2024, 10:49
(28.04.2024, 22:22)LooL99X napisał(a): Lukas1985
Rozumiem .
Tobi tak będzie wrzucane jak będzie przerwa no i nie razem . A taki mef jest sens z czymś mieszać by coś uzyskać i wgl czy coś można i z MDMA to samo .
Nie ma sensu z niczym mieszać. Działanie b-k jest zbyt krótkie i zbyt mocne na mieszanki. MDMA to np candyflipping, ale to poczytaj, żeby się nie zniszczyć.
30.04.2024, 18:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.04.2024, 18:48 przez DopalSajko.)
(28.04.2024, 21:58)Lukas1985 napisał(a):I znowu jakieś projeckcje. Gdzie ja piszę coś o zbijaniu dopaminy? xDDDD
Dosłownie kilkukrotnie ci wyjaśniłem jak wygląda sprawa, a ty dalej próbujesz mi wcisnąć jakieś swoje urojenia nie mające ze mną nic wspólnego xDDD
DOSŁOWNIE wszystkie twoje wywody, od samego początku są bazowane na twojej nieumiejętności czytania ze zrozumieniem.
I to ty zacząłeś od "pojechania" czegoś, co nawet nie miało miejsca xD co za łeb
Piszę do postu lobo, za przywołuję ciebie, bo odpowiadam na twoje plucie w moją stronę, widzę, że i tutaj masz problemy ze zrozumieniem.
Napiszę tak żebyś zrozumiał:
Waliłem zbyt duze dawki żebyś być w stanie zwalić konia
Łapiesz?
One strawman argument after another wtf
LOBO obczaj datę tego posta 😅
DopalSajko wrzuciłem Cię w ignorowanych jak pisałem. Nie umiesz normalnie pisać a mi szkoda czasu i energii. Ja jak się zakręcę to napiszę ok masz rację pomyliłem się a Ty dalej wyzywasz mnie od błaznów itd. Szkoda czasu na dzieciaki. Pozdro.
Ps. Nie odpisuj, nie widzę Twoich postów.
DopalSajko wrzuciłem Cię w ignorowanych jak pisałem. Nie umiesz normalnie pisać a mi szkoda czasu i energii. Ja jak się zakręcę to napiszę ok masz rację pomyliłem się a Ty dalej wyzywasz mnie od błaznów itd. Szkoda czasu na dzieciaki. Pozdro.
Ps. Nie odpisuj, nie widzę Twoich postów.