Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metody aplikacji - oral
22.03.2024, 10:57
kot_kreskowy Po co się truć chusteczkami jak masz w aptece piguły puste, które się wchłaniają w kwas żołądkowy, a nie chusteczki, które są bardziej nie zdrowe, a poza tym temat jest o redukcji szkód.
22.03.2024, 11:14
No tak, zawsze to jakaś redukcja
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
02.05.2024, 09:02
Gdy kapsułek brak wtedy kielich tak xD
No krótka instrukcja:
- bierzemy kieliszek od wódki
- magiczny proszek
-woda
- i np ulubiony sok
Przygotowanie:
Do kieliszka wsypujemy odmierzoną wcześniej dawke ulubionej substancji, dolewamy wode, ale tylko troszkę aby tylko to rozmieszczać. Tak przygotowane pijemy w miare w szybkim tempie i popijamy ulubionym napojem. (w miare szybko bo może się cofnąć).
Filozofii w tym nie ma no ale to jest akurat mój sposob z którego korzystam często. Jakieś rozpuszczanie typowo w soku i picie tak jak drinka nie za bardzo mi wchodzi.
No krótka instrukcja:
- magiczny proszek
-woda
- i np ulubiony sok
Przygotowanie:
Do kieliszka wsypujemy odmierzoną wcześniej dawke ulubionej substancji, dolewamy wode, ale tylko troszkę aby tylko to rozmieszczać. Tak przygotowane pijemy w miare w szybkim tempie i popijamy ulubionym napojem. (w miare szybko bo może się cofnąć).
Filozofii w tym nie ma no ale to jest akurat mój sposob z którego korzystam często. Jakieś rozpuszczanie typowo w soku i picie tak jak drinka nie za bardzo mi wchodzi.
03.05.2024, 04:08
3cmc dość często przyjmuje oral+sniff. Zawsze kamień na pył i do soku lub wody. Rozpuszcza się bardzo dobrze. I dużo później popijam, żeby wypłukać dobrze zęby i gardło. Często szły duże ilości, ale nigdy nie miałem żadnych podrażnień w jamie ustnej.Jak nie mam zbyt pełnego żołądka to zazwyczaj po 15 minutach już się wgrywa.
03.05.2024, 09:57
ZmiataZplanszy A przy spływie sobie nie niszczysz zębów? Też się niszczą może nie tak bardzo, ale niszczą. Nie musisz takiego sposobu stosować. xD
Ja to tylko na luzie napisałem xD bardzo rzadko wale takie shoty. xD
Także na ząbki nie narzekam
Ja to tylko na luzie napisałem xD bardzo rzadko wale takie shoty. xD
Także na ząbki nie narzekam
17.05.2024, 15:12
Taki drin brzmi jak natychniastowy rzyg, podziwiam xDDDD a przez słomkę daje radę czy nie próbowałeś?
18.05.2024, 08:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.05.2024, 08:55 przez Diabeuu666.)
Ja kiedyś miałem taki kamień 2,9g 3cmc i go połknąłem w całości szybko popijając sokiem. Jebany prawie mi utknął w gardle bo lekko mi przełyk podraznił. Potem odrzuciłem jeszcze mniejsze. W sumie wyszło coś koło 5,5-6g i taka metoda jest dla mnie najlepsza ale już nie wrzucamy większych niż 1g w przełyk hehe
A co do bomby to jest mega. Bo taki duży kryształ powoli się rozpuszcza i czuć jak ta bomba wchodzi i wchodzi i wchodzi mmmmm a potem jest takie pierdolniecie że obraz się zamazuje, euforia z speedem po prostu miażdży. Libido to jest coś już w takim stanie tematem tabu haha.
Oczywiście metodę polecam ale dawki takie odradzam każdemu.
Podkreślam to! Dawki to sprawa indywidualn. Nigdy nie sugerujcie się moimi dawkami i nawet takich nie stosujcie!
Pozdrawiam
To nie lepiej tego kielicha z.substancja już rozpuszczoną wlać potem do soku i szybko wypić? Niż walić shota a potem sok? Kurwa bleeehhh jakie to musi być gorzkie o zesz Ty kurwa wariacie masochisto
A co do bomby to jest mega. Bo taki duży kryształ powoli się rozpuszcza i czuć jak ta bomba wchodzi i wchodzi i wchodzi mmmmm a potem jest takie pierdolniecie że obraz się zamazuje, euforia z speedem po prostu miażdży. Libido to jest coś już w takim stanie tematem tabu haha.
Oczywiście metodę polecam ale dawki takie odradzam każdemu.
Podkreślam to! Dawki to sprawa indywidualn. Nigdy nie sugerujcie się moimi dawkami i nawet takich nie stosujcie!
Pozdrawiam
(02.05.2024, 09:02)Lifeisbrutal napisał(a): Gdy kapsułek brak wtedy kielich tak xD
No krótka instrukcja:
- magiczny proszek
-woda
- i np ulubiony sok
Przygotowanie:
To nie lepiej tego kielicha z.substancja już rozpuszczoną wlać potem do soku i szybko wypić? Niż walić shota a potem sok? Kurwa bleeehhh jakie to musi być gorzkie o zesz Ty kurwa wariacie masochisto
18.05.2024, 09:16
Raz też tak miałem, że mimo pokruszenia też gdzieś mi utknal.
Co do soku i tego shotu w sumie lepiej ale dla mnie to zawsze większa ilość do wypicia. Już lepiej czuje się walą te shoty. A najlepiej w kapsułce.
18.05.2024, 09:18
Dość rzadko zdarza mi się aplikować orala, zdecydowanie wolę inne metody jak sniff