Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina
25.03.2024, 23:36
Teraz to tych ulicznych ścierw trzeba wypierdalać kilogramami żeby coś poczuć
Jak średnia czystość to podobno, wg. badań ~24% 😬
Jak średnia czystość to podobno, wg. badań ~24% 😬
26.03.2024, 12:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.03.2024, 12:29 przez Lifeisbrutal.)
Ja tam polecam amfe od hidden pewnie jakiś uliczniak ale dobry był. Zaznaczę że nie lubię fety.
29.03.2024, 15:47
(15.02.2024, 00:23)Demilich napisał(a): Mnie tam amf od ducha nie zachwyciła. W zasadzie to bez sensu to wciągać. Ktoś napisał "To nie klepie, jest jak kawa." No super wynalazek, że nie śpisz przez noc. Ja na trzeźwo też potrafię nie przespać nocy. Fiut nie staje od tego, i w ogóle to jest jakieś bez sensu. Przegrywa ze zwykłym napojem energetycznym z kofeiną xDChłopie ale co Ty porównujesz dwie skrajne ze sobą substancje.Ketony typu 3cmc jest mocno, intensywnie ale krótko i szukaj szczęścia co 40min.W dodatku to jest taki sztuczny stan,amfetamina to zupełnie inna substancja.Ona ma dać kopa w gorsze dni a nie zalać nas euforia ale chwilowa, pobudzeniem ale jakimś sztucznym.Ja wolę sobie amph duch pasa zajebac i latać cała noc i rano wyglądam jak człowiek a kryształowi chłopcy nad ranem obraz nędzy i rozpaczy, pustka w oczach.Co kto lubi 😁
29.03.2024, 16:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.03.2024, 16:21 przez Lifeisbrutal.)
Ja tam fety nie lubię, ale mordzia hidden ma naprawdę kosior fete lepszej nie jadłem. Waląc amfe od niego w prezencie przypommiały mi się czasy jak zaczynałem te kilka lat temu gdzie gram starczał na tydzień. Naprawdę wydajna feta.
02.04.2024, 11:55
Demilich Amfetamina ma "wyrywać" na długie godziny, podobnie jak meta itp. Jak przyjmiesz porządnego pasa dobrej fety, to jesteś w ruchu nawet 6 godzin bez dorzutki. Ten środek jest odpowiedni dla jakichś wojsk, był nawet używany w czasach II Wojny Światowej. Wyobrażasz sobie, aby wojska latały na, np. 3-cmc? 🤣 No nie, nawet gdyby to było wtedy dostępne, za szybko przestaje działać.
Tutaj nie ma co szukać za wiele wrażeń, jak w ketonach. To jest naprawdę silny stymulant, wielka dawka noradrenaliny na długie godziny 🙌
Tutaj nie ma co szukać za wiele wrażeń, jak w ketonach. To jest naprawdę silny stymulant, wielka dawka noradrenaliny na długie godziny 🙌
03.05.2024, 12:44
Aaaaaah...ja fetce od duszka juz 4 dzien(i noc) fantazjuje o beznogich babach, a konca wora nie widac. Panie boze jest w pyte.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir
09.05.2024, 05:12
Ostatnio jadłem amfe z dwóch różnych źródeł i w porównaniu do tego co lata na ulicy a jest sprzedawane u naszych vendorów. To jest prima sort.
12.05.2024, 12:49
(02.04.2024, 11:55)Paktowski napisał(a): Demilich Amfetamina ma "wyrywać" na długie godziny, podobnie jak meta itp. Jak przyjmiesz porządnego pasa dobrej fety, to jesteś w ruchu nawet 6 godzin bez dorzutki. Ten środek jest odpowiedni dla jakichś wojsk, był nawet używany w czasach II Wojny Światowej. Wyobrażasz sobie, aby wojska latały na, np. 3-cmc? 🤣 No nie, nawet gdyby to było wtedy dostępne, za szybko przestaje działać.
Hahahaha wyobraziłem to sobie. Żołnierz wali bele z 3-cmc i za 40 minut wraca do namiotu i męczy sierżanta o dorzutke, kurwaaa bo jego tak ciśnie, on nie może, on nie wytrzyma xD Kurwa biorąc pod uwage jak to ogłupia człowieka to po jednej dobie takiego walenia żołnierz nadawałby sie conajwyżej do robienia za worek z piaskiem.
Amfetamina jeszcze była szeroko wykorzystywana przez amerykanów jakoś do wojny w zatoce, a tak całkowicie to przestali jej używać dopiero w 2016 czy 17 jakos.
12.05.2024, 14:36
(09.05.2024, 05:12)Lifeisbrutal napisał(a): Ostatnio jadłem amfe z dwóch różnych źródeł i w porównaniu do tego co lata na ulicy a jest sprzedawane u naszych vendorów. To jest prima sort.
Również jadłem AMPH od dwóch różnych v i oba są dobre polecam białeczko w chuj klasa sama w sobie