Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Snow - Opinie o produkcie
19.03.2024, 20:15
Dobry temat - przy ilosci do 1g praktycznie bez zjazdu, przy wiekszej ilosci mozna troche odczuc fizycznie, ale w miarę bezpieczne to jest. Snify ze 100-150mg co okolo 30-40 min do smaku jest dosc lajtowo, można by większe, jednak wiecej niż 1.5g-2g podczas takiej sesji wg mnie już trochę nie ma sensu (ale wiadomo, jak jest ), tolera szybko i uboki wolno rosna, faza robi się płytka. Schiz nie wybadano.
Polecam gorąco, dosc przyjazny w obyciu srodek, tylko dobrze skruszyć!
Polecam gorąco, dosc przyjazny w obyciu srodek, tylko dobrze skruszyć!
20.03.2024, 20:51
Mam bardzo małe doświadczenie z 3-kami, ale na jakims forum ludzie mowili cos o schizach przy tych środkach, wiec w tym przypadku dementuje. Jak dla mnie nie było w ogole. Poszlo z 3.5g w ciągu 24h, więc może za mało
Wystarczy zjeść 5-6g w 24-72 h i przepić setkami browaru i też się schizy
Pojawiaja.,
Schizy moga być powodem przy maratonie 3cmc przez glupi brak jedzenia,brak witamin, brak spania, walenie konia 40 godzin.
Ja tak mam że przez brak jedzenia mam krzywe fazy po maratonie kichy wykręca i ledwo żyję bo nic nie jadłem.
Pojawiaja.,
Schizy moga być powodem przy maratonie 3cmc przez glupi brak jedzenia,brak witamin, brak spania, walenie konia 40 godzin.
Ja tak mam że przez brak jedzenia mam krzywe fazy po maratonie kichy wykręca i ledwo żyję bo nic nie jadłem.
04.05.2024, 02:02
Zależy co macie na myśli mówiąc schizy bo ja jestem totalnie zdrowym gościem prowadzę normalne życie lecę z CMC/MMC raz na jakiś czas (2-4tyg) i zauwazylem ze jak sorty są mocno speedujace to po paru godzinach po odrzutkach zaczynają sie jazdy jakieś taki płochliwy się trochę robię gdzieś latam po wizjerach chuj wie co
Głównie to zależy od tematu u mnie i właśnie jedyna rzecz działa na te schizy które opisałem to alkohol jak najmocniejszy wtedy mnie luzuje on i osłabia te schizy
Głównie to zależy od tematu u mnie i właśnie jedyna rzecz działa na te schizy które opisałem to alkohol jak najmocniejszy wtedy mnie luzuje on i osłabia te schizy
Be objective and honest.
04.05.2024, 17:49
(04.05.2024, 02:02)JureKiler napisał(a): Zależy co macie na myśli mówiąc schizy bo ja jestem totalnie zdrowym gościem prowadzę normalne życie lecę z CMC/MMC raz na jakiś czas (2-4tyg) i zauwazylem ze jak sorty są mocno speedujace to po paru godzinach po odrzutkach zaczynają sie jazdy jakieś taki płochliwy się trochę robię gdzieś latam po wizjerach chuj wie co
Taki urok speedujacych substancji. My ze znajomymi mówimy na to "przespeedowanie". Wtedy pojawiają się schizy
04.05.2024, 18:07
Co za dużo to niezdrowo a jak mało to chujowo. Takie są realia. I tyle bo robi się lekki offtop robi, wątej odnośnie "schiz" też chyba gdzieś tutaj jest.