Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nieuczciwe fora
31.05.2022, 12:56
Alkopoligamia XD
W ogóle "załóżmy sobie nowe forum ale wypierdalajmy każdego kto napisze coś z czym się nie zgadzamy"
Mam plan.
Jaki?
Kurwa sprytny.
Historia prawdziwa XD
W ogóle "załóżmy sobie nowe forum ale wypierdalajmy każdego kto napisze coś z czym się nie zgadzamy"
Mam plan.
Jaki?
Kurwa sprytny.
Historia prawdziwa XD
31.05.2022, 13:04
No bardzo podejrzane xd. Wystarczyło, że się tu pojawiłam ale nic nie powiedziałam na Dopka - Dostałam bana xD Sklepy pojawiają się na innym forum- Cisza xD
Robię kwa kwa jak kaczka
31.05.2022, 19:08
wcale nie sztuczna konkurencja jak na "antydopkowych" to bardzo lubią sklepy należące do właścicieli dopka
31.05.2022, 21:46
Nawet nie chcę słyszeć o innych forach, a co dopiero tam włazić. Nie mam czasu na grzebanie w gównie.
Na dopku wszystko było ok, dopóki administracja nie przejęła sklepu. Poczuli chajs i im odjebało - no bo jak inaczej można określić takie, a nie inne poczynania.
Ja tam nie mam nawet najmniejszego zamiaru ,aby udzielać się gdziekolwiek poza tym forum.
Nie jest mi to do niczego potrzebne.
Na dopku wszystko było ok, dopóki administracja nie przejęła sklepu. Poczuli chajs i im odjebało - no bo jak inaczej można określić takie, a nie inne poczynania.
Ja tam nie mam nawet najmniejszego zamiaru ,aby udzielać się gdziekolwiek poza tym forum.
01.06.2022, 17:21
(31.05.2022, 21:46)kot_kreskowy napisał(a): Nawet nie chcę słyszeć o innych forach, a co dopiero tam włazić. Nie mam czasu na grzebanie w gównie.O jakim sklepie mowa, czyżby o chemcent..?
01.06.2022, 18:13
Ooo to ciekawie się robi...
Ale dopóki chodzi w tym biznesie o taką kasę to takich rzeczy można się spodziewać.
Zawsze ktoś będzie chciał coś ugrać tym czy innym sposobem.
Nieuczciwą praktyką.
Ja to w ogóle nie mogę ogarnąć tego fenomenu że się zwykłych użytkowników banuje za udzielanie się na jakiekolwiek forum. Za taki sam nick
Szukam informacji to siedzę tu ,i tu i jeszcze tam... i tam to już od 2008roku.
Kurwa 2008... To powinni mnie wyjebać z każdej innej strony bo jestem... Co yyyy stronniczy? Xd
Czy jaki chuj xd
Jako zwykły użytkownik?
Czy za to że chciałbym być na bieżąco w temacie,różnych dostawców?
Ehh brzmi jak szaleństwo.
Osobiście wbiłem tutaj żeby mieć oko na to co lata u escobara.
Tam żeby zaczerpnąć info o innych. Nie widzę w tym nic złego.
No tak xd drugi raz to nie mogę przegapic md php xd
Hehe
Ale dopóki chodzi w tym biznesie o taką kasę to takich rzeczy można się spodziewać.
Zawsze ktoś będzie chciał coś ugrać tym czy innym sposobem.
Nieuczciwą praktyką.
Ja to w ogóle nie mogę ogarnąć tego fenomenu że się zwykłych użytkowników banuje za udzielanie się na jakiekolwiek forum. Za taki sam nick
Szukam informacji to siedzę tu ,i tu i jeszcze tam... i tam to już od 2008roku.
Kurwa 2008... To powinni mnie wyjebać z każdej innej strony bo jestem... Co yyyy stronniczy? Xd
Czy jaki chuj xd
Jako zwykły użytkownik?
Czy za to że chciałbym być na bieżąco w temacie,różnych dostawców?
Ehh brzmi jak szaleństwo.
Osobiście wbiłem tutaj żeby mieć oko na to co lata u escobara.
Tam żeby zaczerpnąć info o innych. Nie widzę w tym nic złego.
No tak xd drugi raz to nie mogę przegapic md php xd
Hehe