Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
W jaką teorię spiskową wierzysz? -07/05/24
06.05.2024, 23:05
Że kucyki pony opanują świat
07.05.2024, 06:39
Ze wszyscy ludzie sa piekni i inteligentni, tylko po niektorych tego nie widac;-D
07.05.2024, 08:37
Że wszystko co się ostatnio w moim życiu odpierdala to fikcja i wszystko to nie udany film...
I tak bardzo chciałbym żeby ta teoria spiskowa okazała się prawdą. Niestety realia są bardziej
L- i - f - e - i - s - b - r- u - t - a - l
I tak bardzo chciałbym żeby ta teoria spiskowa okazała się prawdą. Niestety realia są bardziej
L- i - f - e - i - s - b - r- u - t - a - l
07.05.2024, 08:50
Kiedyś było tego dużo, odkąd odpuściłem, bo propagandę sieje zarówno lewa, jak i prawa strona to już nie chce zajmować sobie tym głowy, bo potrafiłem wpadać w jakieś paranoje. Postanowiłem skupić się na tym, żeby czerpać z życia na maksa, mieć wyjebane na wszystko i żyć tak, jakby jutra miało nie być. A co będzie, to będzie.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
07.05.2024, 09:46
Ze w strefie 51 są badania nad obca cywilizacja. Nie bez powodu jest to tak strzeżone.
teoria 2...Ze Majki Jackson, naprawde tylko lubil sie bawic zabawkami z malymi chlopczykami, gdyz nie mial sam dziecinstwa, a nie wkladal im swojego sterczacego pinokia w rozne otwory dzieciece, ejakulujac i "bawiac sie w doktora" Lubicza