Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ferdzio Kiepski w śpiączce
duch Odnośnie M100 też czytałem sprzeczne info, jedne, że dzieciaka zostawił itp. ale drugie, że pucha, trudno się połapać, bo jedni RIP inni, że kraty.
Co do Ferdzia, oby chłop wyszedł z tego, jeśli faktycznie wydarzyło się to co piszecie.
Niestety, to wszystko pokazuje jak ważne jest podstawowe zachowania jak: testy uczuleniowe, zwiększanie dawkowania itd.
Życie pokazuje, że te zasady są nie po to by je łamać, tylko się ich trzymać, dla własnego dobra.
Zdrówka Wszystkim !
Co do Ferdzia, oby chłop wyszedł z tego, jeśli faktycznie wydarzyło się to co piszecie.
Niestety, to wszystko pokazuje jak ważne jest podstawowe zachowania jak: testy uczuleniowe, zwiększanie dawkowania itd.
Życie pokazuje, że te zasady są nie po to by je łamać, tylko się ich trzymać, dla własnego dobra.
Zdrówka Wszystkim !
06.05.2024, 15:27
Raczej to pokazuje, żeby się nie pchać w opio a o miksach benzo opio nie wspomnę.
06.05.2024, 17:11
duch Super, że masz chęci pomocy, ale nie wiem, raczej nic więcej nie da się zrobić, tylko czekać. Póki co warzywo, śpiączka. M100 żyje, zmienił nick na @"LooL99X"
Ja Ferdka za bardzo nie znam, ale mamy wspólnych znajomych. Oczywiście, miałem z nim kilkanaście posiedzeń, ale to przez właśnie tych znajomych, później chwilę go nie widziałem więc musiałem się upewnić, czy to on bo po postach podejrzewałem, że to ta gadzina.
Czekamy i miejmy nadzieję, że się wyliże. 💪
Ja Ferdka za bardzo nie znam, ale mamy wspólnych znajomych. Oczywiście, miałem z nim kilkanaście posiedzeń, ale to przez właśnie tych znajomych, później chwilę go nie widziałem więc musiałem się upewnić, czy to on bo po postach podejrzewałem, że to ta gadzina.
Czekamy i miejmy nadzieję, że się wyliże. 💪
06.05.2024, 21:44
M100 żyje, ma nick @"LooL99X" a cała ta akcja przez jedną przecpana osobę która chuj wie co chciała w ten sposób osiągnąć. Nawet sam zainteresowany tego nie wie, a raczej bliskich relacji nie mieli
07.05.2024, 08:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.05.2024, 08:52 przez Lifeisbrutal.)
Jasny chuj xDD tego jeszcze nie grali. xDD
Lajfik musi się w takim razie hartować i nie znikać na dłużej. xD Skoro tutaj takie pogłoski chodzą jak ktoś nagle ni z dupy ni z pietruchy zniknie.
PS. Co do osoby takiej jak @"M100" to gościu żyje normalnie jest to @"LooL99X". Znam chłopa już dłuższy czas w 2020 roku się poznaliśmy bo ogarniał mi klony. I przestańcie snuć domysły, poszedł siedzieć, ale teraz ma się dobrze. I nikogo nie zostawił, nie wiem skąd te pogłoski. Z igły widły robią co niektórzy.
Lajfik musi się w takim razie hartować i nie znikać na dłużej. xD Skoro tutaj takie pogłoski chodzą jak ktoś nagle ni z dupy ni z pietruchy zniknie.
PS. Co do osoby takiej jak @"M100" to gościu żyje normalnie jest to @"LooL99X". Znam chłopa już dłuższy czas w 2020 roku się poznaliśmy bo ogarniał mi klony. I przestańcie snuć domysły, poszedł siedzieć, ale teraz ma się dobrze. I nikogo nie zostawił, nie wiem skąd te pogłoski. Z igły widły robią co niektórzy.
07.05.2024, 09:11
(07.05.2024, 08:48)Lifeisbrutal napisał(a): Jasny chuj xDD tego jeszcze nie grali. xDDLife, ale nikt nie pytał tak szczerze.
07.05.2024, 09:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.05.2024, 09:21 przez Lifeisbrutal.)
Epsiakos Jak masz jakieś uszczypliwości co do mojej osoby to na pw prosto z mostu. To akurat nie jest ten wątek. A odnośnie tego co napisałeś "Life, ale nikt nie pytał tak szczerze." No to skoro nie pytał to po co wgl ta odpowiedź?
07.05.2024, 11:44
07.05.2024, 13:45