Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy lubisz oglądać telewizję? -08/05/24
08.05.2024, 13:55
Nie. Od zawsze mnie wkurwiały reklamy, a potem doszła do tego różnoraka propaganda, więc porzuciłem na dobre.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
08.05.2024, 14:18
To tak jakbyś się zapytała pedofila czy lubi stare baby...
No jasne że nie
No jasne że nie
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.05.2024, 16:34
Jak ciekawy film leci to tak ,
Lubię ogladać w TV kablowej sport, nic "nie tnie" jak przy platformach streamingowych jak Viaplay czy DAZN, zawsze przytnie coś albo jak jest rzut karny, albo jak ktoś zakłada dzwignię na rękę, albo przy najlepszej wymianie bokserskiej.
Takie sytuacje są wkurzające to mało powiedziane, można mieć światłowody po 1 Gb/s i tak nie ma się gwarancji,
że coś w kluczowym momencie nie przytnie.
Filmy mogą być na VOD/Platdormach streamingowych, wydarzenia sportowe tylko po kablu lub satelicie, ważne aby nie zrywało, kropka.
Takie sytuacje są wkurzające to mało powiedziane, można mieć światłowody po 1 Gb/s i tak nie ma się gwarancji,
że coś w kluczowym momencie nie przytnie.
Filmy mogą być na VOD/Platdormach streamingowych, wydarzenia sportowe tylko po kablu lub satelicie, ważne aby nie zrywało, kropka.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Nie mam żadnej Kablówki żadnej Cyfrowej Platformy ani Naziemnej , tylko Telewizor z Androidem ściągnąłem Aplikację UPC TV GO - Play Now - Pakiety Podstawowe , moje dwa ulubione kanały Crime+Investigation Polsat i ,ID, Program O Morderstwach prawdziwe Historie , wszystko śmiga przez Internet światłowody 600 MB/s
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
08.05.2024, 17:59
Wolę iść do pracy i zająć myśli czymś innym niż tv ale po robocie wleci jakiś program
08.05.2024, 17:59
TV taką normalna TV z anteny !
nie no , chyba dzis to tylko starsi ludzie ogladaja
tak mi sie wydaje
nie no , chyba dzis to tylko starsi ludzie ogladaja
tak mi sie wydaje