Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy kiedykolwiek zdarzyło się że ktoś dosypał ci czegoś np. do drinka?
08.03.2024, 02:48
Lubie Bankowosc, hardware, pisac Software, ale nie po to by naprawic twoj PC B) Jak masz pytania o komputerki, siecii, programowansko to spk. Na pytania o pentesty / frauding / carding / phisshing / bramki. nie opdowiadam.
24.03.2024, 12:48
Tak. Na mocnym rozkurwieniu kumpel dodał mi rolki do napoju.
(14.02.2024, 00:16)Lifeisbrutal napisał(a): Dosypać komuś benzo na schizie to wybawienie go z horroru szczególnie alfowego. Gdybym był w takiej sytuacji całowałby tego kogoś po rękach. Wiem co pisze już nie raz alfa mnie pokarała a benzo brak.Lifeisbrutal masz rację. To było dla mnie jak "wybawienie" 😁❤️
14.04.2024, 06:15
(14.02.2024, 00:16)Lifeisbrutal napisał(a): Dosypać komuś benzo na schizie to wybawienie go z horroru szczególnie alfowego. Gdybym był w takiej sytuacji całowałby tego kogoś po rękach. Wiem co pisze już nie raz alfa mnie pokarała a benzo brak.
z jednej strony racja, ale tutaj chyba mowimy o ziomku co chce sobie grubo polatac i nie chce fazy zbijac, a niekoniecznie z poschizowanym od alfy typem
samo podawanie komus czegos na nieswiadomce wydaje mi sie byc bardzo niemoralne jednak
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
10.05.2024, 11:11
Mi kiedyś w klubie go dojebali coś choć byłem nieźle naciukany to i tak straciłem świadomość to wyjebali mnie na 2000zl kurwa ocknąłem się w jakimś klubie nie pije już drinków podawanych przez półnagie Panie
10.05.2024, 14:16
Juz prawie cala Polske przelecialem, a dalej leciec mi sie chce ;-)...ta dolali mi kiedys GBLa w klubie, ale cytyujac slowa naszego wieszcza narodowego...Detektywa Krzysia Rutkowskiego..."Ty nie wiesz z kim Ty tanczysz" ;-D takze tak
10.05.2024, 16:46
Bodajże raz w klubie, bo urwał mi się na jakiś czas film. Na szczęście nic się nie stało, ktoś znajomy mnie odwiózł do domu.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność