Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu itp. - Legal-Dark-Buzz.net
14.05.2024, 05:36
U mnie drugii dzien na WER. Mam juz sie martwic? hehe
Chociaz pisze tak
w transporcie data sprzed weekendu WER Warszawa
Chociaz pisze tak
w transporcie data sprzed weekendu WER Warszawa
14.05.2024, 07:57
No i też błąd wyskakuje ale jak tak szybko idzie to czekam dzisiaj na dwie paczki haha
14.05.2024, 12:36
pisze w transporcie potem data podana nie bede jej wpiswał i obok WER Warszawa
wiec jak mam to rozumiec?
wiec jak mam to rozumiec?
Nie panikuj. Paczki czasem leżą dłużej na WERze, szczególnie jak to jest taki rodzaj przesyłki jakim puszcza sample ten sprzedawca, a nie Global express. Jak by ci ją pierdolneli to bys miał komunikat że przesyłka jest zatrzymana. Moja dopiero jest "w transporcie" w kraju nadania, jak przyleci do polski też pewnie będzie rozbijać po WER dłużej niż bym sobie życzył.
14.05.2024, 15:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.05.2024, 15:22 przez halje selasje.)
jak w transporcie to leci do Ciebie ze stolicy, moja przyjęta w Polsce na WERze, ale tam lubią się kisić paczki
Diabeuu666
a na emonitoringu nawet w Polsce jej nie ma, chociaż minęła już doba, polecam furgonetka.pl
(jeszcze jeden edit) - sprawdziłem teraz emonitoring, wklep sobie tracking na furgonetkę i na emonitoring, poziom zgnilizny poczty polskiej widać nawet na chujowych trackingach, mam tak samo jak Ty, więc albo po niej skaczą, albo już wysłali do Ciebie. Nie martw się, na WERze lubią siedzieć listy.
a na emonitoringu nawet w Polsce jej nie ma, chociaż minęła już doba, polecam furgonetka.pl
(jeszcze jeden edit) - sprawdziłem teraz emonitoring, wklep sobie tracking na furgonetkę i na emonitoring, poziom zgnilizny poczty polskiej widać nawet na chujowych trackingach, mam tak samo jak Ty, więc albo po niej skaczą, albo już wysłali do Ciebie. Nie martw się, na WERze lubią siedzieć listy.