Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2-MMC - Ortomefedron, 2-Metylometkatynon
02.06.2022, 02:41
kot_kreskowy brachu rzycia nie znasz?
Cena pewnie stąd, że szukają fr... Którzy Widząc MMC w nazwie zabulą paczkę za sztukę lekko klepliwej synstacji xd
Za 30 za sztukę to myślę uczciwa cena (PLN)
Cena pewnie stąd, że szukają fr... Którzy Widząc MMC w nazwie zabulą paczkę za sztukę lekko klepliwej synstacji xd
Za 30 za sztukę to myślę uczciwa cena (PLN)
02.06.2022, 09:04
2MMC miałam przyjemność testować jakiś czas temu od Sandka. Jak dla mnie substancja lepsza niż 3. Działanie subtelniejsze ale przyjemniejsze. Euforia na podobnym poziomie ale stymulacja o wiele mniejsza. Nie ma zjazdu zero schiz xd A tak na serio to człowiek po zabawię czuje się na prawdę dobrze i sumienie nie dręczy xD (Mnie dręczy za każdym razem po ćpaniu...)
Robię kwa kwa jak kaczka
02.06.2022, 09:51
(02.06.2022, 09:04)Alkopoligamia napisał(a): 2MMC miałam przyjemność testować jakiś czas temu od Sandka. Jak dla mnie substancja lepsza niż 3. Działanie subtelniejsze ale przyjemniejsze. Euforia na podobnym poziomie ale stymulacja o wiele mniejsza. Nie ma zjazdu zero schiz xd A tak na serio to człowiek po zabawię czuje się na prawdę dobrze i sumienie nie dręczy xD (Mnie dręczy za każdym razem po ćpaniu...)
ale dawkowanie wzgledem trojki to prawie dwukrotnie wieksze xD szkoda kasy na takie efekty moim zdaniem
02.06.2022, 09:54
(02.06.2022, 09:51)wwojtuss napisał(a): ale dawkowanie wzgledem trojki to prawie dwukrotnie wieksze xD szkoda kasy na takie efekty moim zdaniem
Ja mówię o zarzucaniu podobnej ilości moja głowa różnie przyjmuje stymulację dlatego patrząc jedynie na euforię moim zdaniem ta w dwójce jest przyjemniejsza ^^
Robię kwa kwa jak kaczka
02.06.2022, 11:08
zarzucałem 2mmc od predka
i jest to dla mnie lepsza substancja niz cmc
fajnie dziala euforycznie i fajnei stymuluje
ogolem bardzo fajny produkt
i jest to dla mnie lepsza substancja niz cmc
fajnie dziala euforycznie i fajnei stymuluje
ogolem bardzo fajny produkt
pozdrowionka
03.06.2022, 16:33
od jakiegoś czasu zastanawiam się żeby to zamówić i chyba się skusze
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
Zapomniałem, że to nie 2017 z tą uczciwą ceną 30 PLN xd a tyle jakoś kosztował. 4-5 dyszek bym dał w detalu ponieważ:
Substancje jeszcze z czasów theexplo miło wspominam, nie raz szukałem w necie gdzie można dostać i się zastanawiam czy zajebista jakość nie czyni z dwójki dobrego RC.
(jak w przypadku 3mmc wiele osób pamięta sorty które trzymały ładnie 2-3h a są też sorty które działają krótko i słabo)
W każdym razie ja się skusze jeśli będę robił zakupy w sklepie który to ma
Substancje jeszcze z czasów theexplo miło wspominam, nie raz szukałem w necie gdzie można dostać i się zastanawiam czy zajebista jakość nie czyni z dwójki dobrego RC.
(jak w przypadku 3mmc wiele osób pamięta sorty które trzymały ładnie 2-3h a są też sorty które działają krótko i słabo)
W każdym razie ja się skusze jeśli będę robił zakupy w sklepie który to ma