Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dekstroamfetamina
14.05.2024, 16:07
Dextroamphetamne; d-Amphetamine
IUPAC: (2S)-1-Phenylpropan-2-amine
Bardziej pożądany enacjomer amfetaminy, znacznie silniejszy niż racemat. Zakładam wątek, bo za parę dni sobie pierdolnę trochę, to wypada opisać.
14.05.2024, 20:19
Na h kilka osób pisało, że dużo więcej sobie obiecywali po dextroamph
Ja po tylu latach nadal z największym rozrzewnieniem wspominam 4-FMA i 2-FMA. Dużo lepsze działanie od krajówki. A jeśli faktycznie dextro nie wypierdziela aż tak z buciorów... 😉
Ja po tylu latach nadal z największym rozrzewnieniem wspominam 4-FMA i 2-FMA. Dużo lepsze działanie od krajówki. A jeśli faktycznie dextro nie wypierdziela aż tak z buciorów... 😉
14.05.2024, 20:48
No z tego co wiem, dekstro jest nakierowane na taką mentalną stymulację, nie na typowy wypierdol i odbijanie sie od ścian.
A 2-FMA też do mnie leci.
A 2-FMA też do mnie leci.
17.05.2024, 09:31
(14.05.2024, 16:07)horsii napisał(a):
Dextroamphetamne; d-Amphetamine
IUPAC: (2S)-1-Phenylpropan-2-amine
Bardziej pożądany enacjomer amfetaminy, znacznie silniejszy niż racemat. Zakładam wątek, bo za parę dni sobie pierdolnę trochę, to wypada opisać.
Dekstroamfetamina od jakiegos V z DarkNetowego marketu?
17.05.2024, 18:23
HunterZolomon Nie mam pojęcia skąd, nie pytałem, dostałem to od kolegi w prezencie. Attentin 5mg.
19.05.2024, 14:17
(17.05.2024, 18:23)horsii napisał(a): HunterZolomon Nie mam pojęcia skąd, nie pytałem, dostałem to od kolegi w prezencie. Attentin 5mg.
Chyba że tak to wygląda, to nie było tematu
21.05.2024, 13:20
dex 5mg
Zajebista sprawa, lepsze od metylofenidatu moimz zdaniem. Styumulacja jest głównie mentalna, myśli ostre jak maczeta Waszki G który zdejmuje kominiare zakłada ją gdy idzie na robote... dobra starczy
Nawet te najlepsze prądy jakie tu mamy od vendorów nie mają podjazdu jesli chodzi o profil, dekstro dziala znacznie inaczej. Jak ktoś lubi byc wyjebanym pod sufit i huśtać sie na żyrandolu to wiadomo że wybierze zwykłą ale dobrą fetę, ale jak chcesz mieć przyjemnego kopa, nie wyglądać absolutnie na zrobionego i zabrać sie za coś innego niż odbijanie sie od ścian to (jak to Michael Jackson powiedział, choć nie o amfetaminie) "this is it".
Zajebiscie sie na tym pracuje, dokonczyłem pisać kilka dłuzszych rzeczy w ołpenofisie, siadłem do studio. posprzątać nie posprzątałem, ale to nie dlatego ze jestem jebanm bałaganiarzem, tylko dlatego, że tak jak napisałem powyżej, to jest stymulacja w duzej częsci mentalna.
Po nie ma zadnych problemów ze spaniem, normalnie idziesz w kime. Że jakichś "zwał" brak to nie trzeba mówić.
Jedyny negatyw o jakim muszę wspomnieć to tylko to ze miałem dwie tabletki. Trzeba będzie zrobić zapas.
21.05.2024, 16:25
horsii trzebaby przeliczyć dawkę lecznicza dexamph na dawkę lecznicza klasycznej amph. Obawiam się, że dawka lecznicza zwykłej amph mocno odbiega od dawek jakiś przyjmuje wieksosc ludzi. Dla porównania ja (głównie trójki) cmc i mmc dawkowalem w okolicach 70-80mg i na niczym mi się tak fajnie nie pracowało. Przy czwórkach tez było spoko ale tam źle wyliczona dawka i lepiej było usiąść i się rozpływać.
Większość ludzi przedawkowuje dragi i tyle.
Większość ludzi przedawkowuje dragi i tyle.
24.05.2024, 16:18
Lukas1985 oczywiście że odbiega. Po trójce po małej ilości faktycznie przyjemnie sie wykonuje niektóre prace, ale większość osob bedzie po prostu czuła niedoćpanie, i wkurwienie, bo ich lekko porobiło a nie wgniotło ich w fotel 237348 mg skondensowanego eufo-speed w proporcjach 64,32753484% / 33,327484 %
24.05.2024, 18:21
Nie ! 😅 horsii uczucie nieodcpania wystąpi głównie u ludzi którzy nakurwiaja duże dawki przez wieksosc przygody z RC. Och układ nagrody przyzwyczaił się do pewnych stężeń poniżej których "szaleje".
M.in dlatego dużo lepiej mi się pracowało na 3mmc niż 3cmc. Gdzie Gdzie przy 3mmc dop / ser wygląda na mniej więcej 3:1 a przy cmc 6:1. Poprostu na mmc mamy serotoninowa poduszkę której na cmc nie ma. Poza tym half life mmc jest dość fajny bo to bodaj 20 lub 40min (trzebaby sprawdzić).
Generalnie da się wszystko tylko
1) trzeba wiedzieć jak
2) miec na tyle zacięcia, żeby realizować odpowiedni plan.
M.in dlatego dużo lepiej mi się pracowało na 3mmc niż 3cmc. Gdzie Gdzie przy 3mmc dop / ser wygląda na mniej więcej 3:1 a przy cmc 6:1. Poprostu na mmc mamy serotoninowa poduszkę której na cmc nie ma. Poza tym half life mmc jest dość fajny bo to bodaj 20 lub 40min (trzebaby sprawdzić).
Generalnie da się wszystko tylko
1) trzeba wiedzieć jak
2) miec na tyle zacięcia, żeby realizować odpowiedni plan.