Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Legal-Dark-Buzz.net - Temat Główny
18.05.2024, 06:54
Do mnie sample doleciały wczorajszego dzionka, po równych 7 d.od ich nadania. A oto foto mych specyfików
Pierwszy test dziś,na pierwszy rzut NEP ofcourse
Dzięki wielkie dla V
Ave
Pierwszy test dziś,na pierwszy rzut NEP ofcourse
Dzięki wielkie dla V
Ave
18.05.2024, 10:14
kot_kreskowy hej witaj czekaj czekaj tylko grecki nie będą szybko bo chce zrobić to jak najlepiej więc musisz poczekac😉 Niestety co do Nepa jak dla mnie to nie ma nic wspólnego z Nepem i teraz mam obawy ci do reszty . W następnym tyg poleci następną grecką
Pozdrawiam miłego dnia
Pozdrawiam miłego dnia
18.05.2024, 10:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.05.2024, 10:31 przez dzwudziesty.)
Klefa jak i towar od Chińczyków wpierdalales łopatami, liczę na solidną dawkę śmiechu
18.05.2024, 11:16
aleksander37
Testuj nie pierdol
Dawaj ten eutylon na warsztat tylko zrób tą jebaną próbę uczuleniową, wrzuć oral 10 mg i obserwuj 😎
Testuj nie pierdol
Dawaj ten eutylon na warsztat tylko zrób tą jebaną próbę uczuleniową, wrzuć oral 10 mg i obserwuj 😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.05.2024, 11:29
kot_kreskowy myślałem o tej Alfie tu jak najbardziej będę potrzebowal pomocy bo to będzie pierwszy raz. Tylko ja już wiem jak ona śmierdzi przy smażeniu tak samo jak ten lipny NEP . Jasne uczuleniowka pójdzie pierwsza! Jak wrócę do domu to poniedziałek wtorek polece olsce i zdam relacje na pewno 😀 eutylon jest już mi dobrze znany i wiem jak się z nim obchodzić.
PIONA!!
PIONA!!
23.05.2024, 11:59
U mnie była taka akcja, że rakieta dawno była a V poinformował mnie o dostarczeniu w dniach jeszcze do przodu