Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
10.05.2024, 10:24
Wczoraj kumpel dał mi 0,17 g hehen zrobiłem vapo i kurwa moc jak za dawnych czasów czymało mnie cały dzień szczeże 0.50 niechciał bym dostać już przytej jlości czułem że wkradają się paranoje oczywiście byłem na lekim lennku
Chyba silniki mam już poprzepalane
Chyba silniki mam już poprzepalane
18.05.2024, 16:45
Naprawdę nikt z Vendorow nie da rady ogarnąć MDA? Kryształ, albo jak ecstasy ale na MDA zamiast MDMA. Przecież to pozamiata wszystkich z planszy. Nikt nie wróci do pix na MDMA. Więc może lepiej w pixach. Bo nie wiem jakie są koszta produkcji itp a jak ktoś chce zarabiać na MDMA krysztale to mając MDA też w ofercie to raczej MDMA będzie mu długo stało na sklepie takie moje zdanie.
Więc jak już to moze taki rarytas wrzucamy ma sklep raz na jakiś czas.
Bo serio to jest substancja która rozwala MDMA na łopaty
Więc jak już to moze taki rarytas wrzucamy ma sklep raz na jakiś czas.
Bo serio to jest substancja która rozwala MDMA na łopaty
18.05.2024, 18:14
Ogarnać? da rade. Czy opłaca im sie to sciagac? nie, nie ma na to takiego parcia jak na mdma i ketony.
18.05.2024, 21:25
Ja jestem zdania takiego że najlepsza substancja jest KRÓLOWA ja w moim życiu niestety zjadłem bardzo dużo różnych substancji i myślę że jak ktoś spróbuje choć z raz to nic więcej to tak nie wystrzelił. Z KRÓLOWA niestety zabawy niema szkoda i nie Bedzie mi już dane próbować jej więcej bo każdy kto ma łeb na karku wie co to są opiaty😣
19.05.2024, 20:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.05.2024, 20:52 przez Diabeuu666.)
6apb.......
Ale co z tego???? Że nie ma parcia????
Nie ma parcia bo tego nie ma!!
Będzie to będzie takie parcie że Vendorzy nie nadążą z ogarnianiem tego. Człowieku z ciebie jest taki pesymista że aż to bije przez ekran telefonu......
Nadal MDA. Chciałabym żeby którys Vendoro to miał. Cudo ❤️
A-PHP
(18.05.2024, 18:14)horsii napisał(a): Ogarnać? da rade. Czy opłaca im sie to sciagac? nie, nie ma na to takiego parcia jak na mdma i ketony.
Ale co z tego???? Że nie ma parcia????
Nie ma parcia bo tego nie ma!!
Będzie to będzie takie parcie że Vendorzy nie nadążą z ogarnianiem tego. Człowieku z ciebie jest taki pesymista że aż to bije przez ekran telefonu......
Nadal MDA. Chciałabym żeby którys Vendoro to miał. Cudo ❤️
A-PHP
20.05.2024, 03:36
Co z tego że nie ma parcia ? No nie wiem, poza tym że jest to powód dla ktorego vendorzy tego nie sciagaja, to nic. Zupełnie nic
Nie wiem czy to rozumiesz. Ale bez względu na to, to poza tą jedną rzeczą to masz racje - nic z tego że nie ma parcia
Idź do vendora i mu powiedz zeby sciagnal 5 kilo MDA. On ci powie że jemu to bedzie leżeć i leżeć aż sie zepsuje. I wtedy ty powiesz
"co z tego że nie będzie schodzić!!!!!!!!!!!" "ja ci mówie że będzie" i jeszcze powiedz że odkupisz wszystko sam jak nie zejdzie żeby nie był w plecy. Przecież zejdzie co nie? Jak sie pojawi to zaraz zejdzie - tak jak mówisz
Pesymizm? To sie nazywa ocenianie sytuacji na podstawie tego, co widać, a nie tego jak sobie fantastycznie wymyśliliśmy że jak chcemy zeby było bez wzgledu na cokolwiek.
Ech chłopie ciezki strasznie jesteś, obrazony cały czas na rzeczywistosc i fakty, czy co
Nie ma co kontynuować pieprzenia tak, ja powiedziałem swoje, ty swoje, ja ci mówie - ludzie mu sie nie dobijają że chcą bardzo czegos (jak było z lsd) - to są małe szanse że sciagnie. A ty idź dalej pisz co pare dni posta że chcesz zobaczyc w sklepach alfy, MDA i "pentadron".
Nie wiem czy to rozumiesz. Ale bez względu na to, to poza tą jedną rzeczą to masz racje - nic z tego że nie ma parcia
Idź do vendora i mu powiedz zeby sciagnal 5 kilo MDA. On ci powie że jemu to bedzie leżeć i leżeć aż sie zepsuje. I wtedy ty powiesz
"co z tego że nie będzie schodzić!!!!!!!!!!!" "ja ci mówie że będzie" i jeszcze powiedz że odkupisz wszystko sam jak nie zejdzie żeby nie był w plecy. Przecież zejdzie co nie? Jak sie pojawi to zaraz zejdzie - tak jak mówisz
Pesymizm? To sie nazywa ocenianie sytuacji na podstawie tego, co widać, a nie tego jak sobie fantastycznie wymyśliliśmy że jak chcemy zeby było bez wzgledu na cokolwiek.
Ech chłopie ciezki strasznie jesteś, obrazony cały czas na rzeczywistosc i fakty, czy co
Nie ma co kontynuować pieprzenia tak, ja powiedziałem swoje, ty swoje, ja ci mówie - ludzie mu sie nie dobijają że chcą bardzo czegos (jak było z lsd) - to są małe szanse że sciagnie. A ty idź dalej pisz co pare dni posta że chcesz zobaczyc w sklepach alfy, MDA i "pentadron".
20.05.2024, 04:05
A Ty jesteś jasnowidz i wiesz że mu MDA nie będzie schodziło. Stwierdzając to tylko na podstawie tego, że nie będzie parcia ponieważ ludzie nie znają tej substancji.
Było parcie na apvp póki się nie pojawiło? Myślę że słabo.
Było parcie naefedron póki się nie pojawił albo ktoś nawet nie słyszał o nim? No też wątpię.
Wymieniac dalej?
Napisze tyle że MDA zjada mefa na śniadanie oraz takie MDMA.
Jak ktoś raz spróbuje MDA to już zawsze będzie pamiętał ta fazę,.do końca życia tak jak po LSD.
Vendor może przecież zamówić 1kg albo ma chemika który mu zrobi ilości np samplowe albo dorzucane do.zamowien od 200-300zl na sprawdzenie jak się to przyjmie?
Skoro w USA i Australii jest to tak popularny drug i na darknecie ciągle jest o schodzi cały czas więc nie pisz mi żeby się nie przyjął..bo wiem to na 300% że każdemu by podpasowal. Bo ma w sobie i mega wystrzał, mega euforię, mega błogostan, człowiek czuje się jak Bóg, kochasz dosłownie wszystko i wszystkich jak na MDMA tyle, że kilka razy mocniej jest to spotęgowane i czas działania jest raz dłuższy + żadnej zamuły
Nie wiem czy próbowałes MDA kiedykolwiek....
Było parcie na apvp póki się nie pojawiło? Myślę że słabo.
Było parcie naefedron póki się nie pojawił albo ktoś nawet nie słyszał o nim? No też wątpię.
Wymieniac dalej?
Napisze tyle że MDA zjada mefa na śniadanie oraz takie MDMA.
Jak ktoś raz spróbuje MDA to już zawsze będzie pamiętał ta fazę,.do końca życia tak jak po LSD.
Vendor może przecież zamówić 1kg albo ma chemika który mu zrobi ilości np samplowe albo dorzucane do.zamowien od 200-300zl na sprawdzenie jak się to przyjmie?
Skoro w USA i Australii jest to tak popularny drug i na darknecie ciągle jest o schodzi cały czas więc nie pisz mi żeby się nie przyjął..bo wiem to na 300% że każdemu by podpasowal. Bo ma w sobie i mega wystrzał, mega euforię, mega błogostan, człowiek czuje się jak Bóg, kochasz dosłownie wszystko i wszystkich jak na MDMA tyle, że kilka razy mocniej jest to spotęgowane i czas działania jest raz dłuższy + żadnej zamuły
Nie wiem czy próbowałes MDA kiedykolwiek....