Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Filmy do oglądania na fazie (i nie tylko) - co polecasz?
13.05.2024, 19:41
Jak może być serial to Czarną Listę z netflixsa polecam 8 sezonów tak wciąga że jak masz chwilę to odrazu zasiadasz aktor do tej roli dobrany idealnie i idealnie gra kumplowi poleciłem to się wciągnęła że swoją kobieta Polecam
14.05.2024, 08:24
SHINY_FLAKES: NASTOLETNI BARON NARKOTYKOWY
Max S. zdradza, jak zbudował imperium, nie ruszając się z sypialni. Jego historia stała się inspiracją do nakręcenia serialu "Jak sprzedawać dragi w sieci (szybko)".
OTWÓRZ OCZY
Cierpiąca na amnezję nastolatka próbuje odzyskać swoje życie w klinice zaburzeń pamięci, jednak zaczyna nabierać podejrzeń co do niekonwencjonalnych metod leczenia.
Netflix
Z całego serca polecam w chuj
Max S. zdradza, jak zbudował imperium, nie ruszając się z sypialni. Jego historia stała się inspiracją do nakręcenia serialu "Jak sprzedawać dragi w sieci (szybko)".
OTWÓRZ OCZY
Cierpiąca na amnezję nastolatka próbuje odzyskać swoje życie w klinice zaburzeń pamięci, jednak zaczyna nabierać podejrzeń co do niekonwencjonalnych metod leczenia.
Netflix
Z całego serca polecam w chuj
20.05.2024, 06:23
Te pozycje musicie zobaczyc:
1. Scarface
2. Kubus Puchatek
3. Mullholland Drive
4. Wyspa Tajemnic
5. Gra z Douglasem
6. Muminki bo sie ciasza
7. Ksiega Ocalenia
8. Pan Kleks
Dziękuję za uwage
1. Scarface
2. Kubus Puchatek
3. Mullholland Drive
4. Wyspa Tajemnic
5. Gra z Douglasem
6. Muminki bo sie ciasza
7. Ksiega Ocalenia
8. Pan Kleks
Dziękuję za uwage
21.05.2024, 05:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.05.2024, 05:30 przez Diabeuu666.)
Ujrzałem diabła.
Japoński film bodajże. Kosmos w chuuuj!!! Naprawdę polecam
https://m.cda.pl/video/65246785c/vfilm
Japoński film bodajże. Kosmos w chuuuj!!! Naprawdę polecam
https://m.cda.pl/video/65246785c/vfilm
27.05.2024, 09:44
Ogniem i mieczem, obejrzałem już kilkanaście razy a i tak mógłbym go obejrzeć drugie tyle razy.
01.06.2024, 18:56
The Covenant Guy Ritchie ostatnio oglądałem
03.06.2024, 21:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.06.2024, 21:48 przez Diabeuu666.)
Warto francuskie kino sobie przeglądnac bo mają naprawdę fajne i mocne filmy bez pierdolenia.
Angielskie to napewno footsoldier, jeśli źle napisalem to poproszę kogoś o korektę.
Dużo angielskich jest naprawdę też dobrych, mocnych i brutalnych ale fabuła też leci na równo prawie z tym wszystkim więc nie ma lipy.
Zawód gangster też był taki film..chyba 3-4 części nie wiem czy to nie jest to samo co footsoldier..już sporo lat upłynęło więc nie wszystko dobrze pamiętam.
Angielski o ekipie cpunków. Human Traffic. Jeden murzyn był DJ,.ktoś.tam.drobny diler,.mieli w ekipie starsza gwardię, typa zjeba w chuj ci się liniał.napierdalac jak się najebal i porobił, dwie klientki były tez..żyli od imprezy do imprezy.
Transpotting miazga ale pierwsza część..druga to już nie to samo.
My dzieci z dworca zoo
Dzieciaki, coś takiego, USA
Lata 90te chyba
Młody typek ćpun, alkoholik może miał 15-16 lat i ruchał dziewice bo takie lubiał....na końcu wyszło że miał HIV.
Mocny..dobry film.
Angielskie to napewno footsoldier, jeśli źle napisalem to poproszę kogoś o korektę.
Dużo angielskich jest naprawdę też dobrych, mocnych i brutalnych ale fabuła też leci na równo prawie z tym wszystkim więc nie ma lipy.
Zawód gangster też był taki film..chyba 3-4 części nie wiem czy to nie jest to samo co footsoldier..już sporo lat upłynęło więc nie wszystko dobrze pamiętam.
Angielski o ekipie cpunków. Human Traffic. Jeden murzyn był DJ,.ktoś.tam.drobny diler,.mieli w ekipie starsza gwardię, typa zjeba w chuj ci się liniał.napierdalac jak się najebal i porobił, dwie klientki były tez..żyli od imprezy do imprezy.
Transpotting miazga ale pierwsza część..druga to już nie to samo.
My dzieci z dworca zoo
Dzieciaki, coś takiego, USA
Lata 90te chyba
Młody typek ćpun, alkoholik może miał 15-16 lat i ruchał dziewice bo takie lubiał....na końcu wyszło że miał HIV.
Mocny..dobry film.