Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amanita Muscaria, czyli muchomor czerwony
20.05.2024, 09:49
Tak na czczo. To jest jedna kropla, dwie.
Info od gościa co 20lat w tym siedzi i ma swoje produkty na Allegro
Info od gościa co 20lat w tym siedzi i ma swoje produkty na Allegro
20.05.2024, 10:04
Amanita ma toksyny, w dodatku jest to połączone z alkoholem, wiec warto najpierw zjeść śniadanie.
No nie wiem, każdy robi co uważa, ja tylko mówię jak ja uważam.🤗
No nie wiem, każdy robi co uważa, ja tylko mówię jak ja uważam.🤗
20.05.2024, 10:29
Ok. Koleś zajmuje się tylko tym tyle lat więc chyba wie co robi.....
Mam maści, kremy, nalewki, susz itp itd
Mam maści, kremy, nalewki, susz itp itd
20.05.2024, 11:16
Ja też siedzę w pewnych rzeczach od lat, ale żebym na pewno wiedział co robię?
20.05.2024, 12:32
Ja wiem co robię w pewnych kwestiach a jak odjebie coś to też wiem co mam robić dlatego ciągle jestem.
Jak gość siedzi w temacie ponad 20lat to raczej wie co robi. Nie masz z nim kontaktu Jak Ja nie znasz go więc też nie oceniaj.
Jak gość siedzi w temacie ponad 20lat to raczej wie co robi. Nie masz z nim kontaktu Jak Ja nie znasz go więc też nie oceniaj.
20.05.2024, 13:21
Ja nie oceniam, po prostu twierdzę, że jeśli ktoś sprzedaje to, to niekoniecznie trzeba mu tak bezkrytycznie ufać.
20.05.2024, 14:02
Duchowi tak. I jestem go bardziej pewny niż samego Boga 😎
Wybrałeś zły zestaw pytań 😉😘
Ale tak, wiem o co Ci chodzi.
Znam też formę nalewki z amanity, także te kropelki nie są dla mnie nowością a jedynie sposob przyjęcia na czczo, jednak rób co chesz, to twoje ciało.
Wybrałeś zły zestaw pytań 😉😘
Ale tak, wiem o co Ci chodzi.
Znam też formę nalewki z amanity, także te kropelki nie są dla mnie nowością a jedynie sposob przyjęcia na czczo, jednak rób co chesz, to twoje ciało.
20.05.2024, 14:13
No widzisz a Ja też jestem pewny Ducha ale nie jak samego Boga i jak samego Diabła. Ale tak pewny jak tego typa od Amanity.
A zestaw pytań był idealny. Tylko Tobie nie podpasowal bo nie wiedziałeś co masz odpowiedzieć 😘😍
A zestaw pytań był idealny. Tylko Tobie nie podpasowal bo nie wiedziałeś co masz odpowiedzieć 😘😍