Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki lek przeciwbólowy najczęściej przyjmujesz? - 25/05
25.05.2024, 19:17
Staram się nie przyjmować żadnych ale jak musze to te na psełdoefedrynir one najlepiej mi pomagają na ból głowy
25.05.2024, 19:44
(25.05.2024, 19:21)horsii napisał(a): monio przecież pseudoefedryna to nie jest lek przeciwbólowy
a w odpowiedzi na pytanie: z NLPZ to cięzko powiedzieć albo ibuprofen albo paracetamol... a z opio kodeinę
wiem że sama psełdo nie jest lekiem przeciw bulowym więc dodaje ibuprofen zatoki
26.05.2024, 16:46
Używam paracetamolu i ibuprofenu, które są lekami przeciwbólowymi, ale jedynie jak mam jakąś ostrą gorączkę czy grypę. Na bóle kości po urazach żel Ketonal.
Żebym sięgnął po przeciwbólowe to już musi być naprawdę ciężko... 🤕 Z dwa razy w roku się zdarzy zjeść paracetamol na jakiegoś strasznego kaca 🤮
Żeby coś bolało mnie samo z siebie to rzadkość, najczęściej to mam jakieś zakwasy, bóle od przemęczenia LUB zasiedzenia przy dokumentach, komputerze. Wtedy dobra mj pomaga.
Czyli najczęściej w celu przeciwbólowym jest to THC!
Żebym sięgnął po przeciwbólowe to już musi być naprawdę ciężko... 🤕 Z dwa razy w roku się zdarzy zjeść paracetamol na jakiegoś strasznego kaca 🤮
Żeby coś bolało mnie samo z siebie to rzadkość, najczęściej to mam jakieś zakwasy, bóle od przemęczenia LUB zasiedzenia przy dokumentach, komputerze. Wtedy dobra mj pomaga.
Czyli najczęściej w celu przeciwbólowym jest to THC!
26.05.2024, 17:09
15 lat temu, jak bałem się dentysty (dopiero zwalczałem ten strach w 2019), to jak mnie ząb nakurwiał to łykałem ketonal z ibumem jak cukierki, a potem całą noc w podróży nad morze rzygałem jak pojebany i zarzygałem autokar xd
Tak to łykam to co najtańsze, nie będę tracił hajsu na ból głowy.
Tak to łykam to co najtańsze, nie będę tracił hajsu na ból głowy.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność