Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
20.05.2024, 11:43
(19.05.2024, 22:38)Lukas1985 napisał(a): Jeszcze raz. Jak doprowadzicie łeb do stanu z 2010roku to magia wróci. Ludzie, minęło ponad 14 lat od delegalu mefedronu. W tym czasie opyliliscie wiadro RC-kow i liczycie, że magia wróci ? Weźcie się może za szachy lub wyklejanki, zaoszczędzicie kasę i zawód.
Zatem ile wg Ciebie trzeba być czystym? Bardzo jestem ciekawy opinii eksperta.
20.05.2024, 16:05
Miałem dwa rzuty od Esco i nie miałem zastrzeżeń. Choć pierwszy biały był najlepszy.
Zamówiłem trochę na próbę i czekam cierpliwie. Choć jestem tak struty ciągiem, że pozostanie mi polegać na opinii szczurów.
Zamówiłem trochę na próbę i czekam cierpliwie. Choć jestem tak struty ciągiem, że pozostanie mi polegać na opinii szczurów.
Detox jest jak Yeti - wszyscy o nim mówią, a nikt Go nie widział
28.05.2024, 21:16
Kurde dobry jest ten towar. Taki juzerfrendli, nie szmaci nie tworzy ciśnienia. Bardzo mi podeszło, tak jak bandit albo lepiej. Sory aie jestem dobry w recenzjach.
29.05.2024, 11:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.05.2024, 11:56 przez kot_kreskowy.)
Nowy Mef - nowa ja😎
Na opinię musicie chwilę zaczekać, testy wkrótce.
Jedyne co mogę na ten moment powiedzieć, to że ma zapach bardzo słabo wyczuwalny ale ewidentnie typowy mefedronowy ogór
Wygląda zacnie 🤘
Escobar to prawdziwy król euforyków więc oczekiwania są wysokie🙋😇
Mam wolne do poniedziałku więc wieczorem będzie się działo
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
29.05.2024, 16:48
kot_kreskowy tylko nie odpłyń nam za daleko! Czekamy na reckę!
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
29.05.2024, 20:43
dobra kurwa powiem tak, moja opinia jest średnio (delikatnie mówiąc) miarodajna bo ostatnio trochę szybkich proszków żarłem, tak więc, no chuj.
ale nie mogłem się powstrzymać. jebłem belkę 300mg i jest elegancko.
jak ja przetyrany mam elegancko to pozostaje wyobrazić sobie jak będzie miał ktoś kto od stymulantów stronił.
w najbliższych dniach będę przeprowadzał eksperymenty na ludziach, wśród ofiar obiektów badawczych są osobniki mające zdecydowanie mniejsza tolerancję ode mnie, tak więc niedługo zamieszczę co myślą one o tym 4mmc.