Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Smoczek czy guma do żucia?
30.05.2024, 18:36
Nigdy smoczka nie próbowałem a gum rzadko używam bo szczena praktycznie przestała latać.
31.05.2024, 14:06
Serio aż taki duży problem macie z latającą szczeną mi to kilka razy tylko latała tak jest jest
31.05.2024, 17:16
Lifeisbrutal niestety u mnie dość często to występuje, ale jak lata lekko to da się przeżyć. Gorsze uczucie jest jak się traci czucie zębów, na szczęście przytrafiło mi się zaledwie kilka razy.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
23.05.2025, 22:00
Pamiętam początki swojego ćpania to aby zabić spływ to od razu garść gum sobie do ryja pakowałem. XDD
24.05.2025, 05:09
Śmiejecie się ze smoczka, a ja w sytuacjach kryzysowych sobie plastikową zakrętkę do gleby pakowałem
Ciekawostka - kiedy już dobrze się ją pogryzie, to imituje taką twardszą gumę do żucia.
(Oczywiście zakrętkę przed czynieniem takich chorych akcji najlepiej solidnie przelać wrzątkiem albo spirytusem, bo nie wiadomo jaki żul dotykał jej przed nami, kiedy jeszcze stanowiła część butelki na półce sklepowej)
Ciekawostka - kiedy już dobrze się ją pogryzie, to imituje taką twardszą gumę do żucia.(Oczywiście zakrętkę przed czynieniem takich chorych akcji najlepiej solidnie przelać wrzątkiem albo spirytusem, bo nie wiadomo jaki żul dotykał jej przed nami, kiedy jeszcze stanowiła część butelki na półce sklepowej)
24.05.2025, 08:03
Ogólnie gumę dobrze rzuć podczass aplikacji ponieważ ścieracie sobie uzębienie nawet o tym nie wiedząc
Be objective and honest.

![[Obrazek: FGMr4-Yn-Vg-AAea-Fv.jpg]](https://i.ibb.co/L8tF1yB/FGMr4-Yn-Vg-AAea-Fv.jpg)