Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
Ty mylisz pojawienie sie substancji w oógóle pierwszy raz na rynku dostepne dla ludzi ever, z pojawieniem sie substancji znanej, wczesniej uzywanej, w obrocie od dawna w ofercie konkretnego sklepu.
Jasne mefedron był zrobiony w 1929 ale nikt w sumie nie wiedział jak to jebie w dekiel do 2003 - jak do tego doszło opisałem w artykule "kto wymslił ten cholerny mefedron" który zdaje mi sie czytałeś bo skomentowałeś.
kto tokurwa jadł te MDPV, PVP i Mefedrony zanim jakiś kitajec odkopał prace naukowa sprzed 3943744 lat i popatrzył i pomyslał "to moze klepac" i zrobił i wysłał pierwsze kilkanascie kilo w świat?
NIKT - może poza myszami laboratoryjnymi w w roku 196x jak zaczęli wymyślać pirolidynoketony.
A MDA co? Nikt na ziemii nie jadł, nie wymyślone jest oficjalnie i nie istnieje dopoki sie nie pojawi w sklepie twojej preferencji i udzie nie znają nie istnieje wirtualnie
Nie. substancja istnieje od 1910. Wiadomo tak jak z mefem nikt tego nie jadł jebneli to w kąt i dziekuje. Ale shulgin spopularyzował MDMA w latach 80 jakoś, i tak samo dalej obok tego zaraz wyszły wszystkie pochdone w tym ta bez N-metylu czyli MDA, MDEA też bylo duzo.
To nie jest cos o czym ludzie nie słyszeli. Substancja istnieje, jest świtenie opisana, dobrze znane są jej efekty.
Ludzie mają ją w dupie z innego powodu - powiem ci jakiego - z powodu tzw. "kultury kryształu" którą mamy w polsce. Kryształ kryształ spid elfo spid ełfo kryształ kamień. EMKA to już szczyt jesli chodzi o wiedze tego typu użytkowników. Mają wypierdolone. bo jest kryształ.
Jak masz na darknecie w australii czy gdziekolwiek MDA to idź sobie zamów, a nie wymyslasz jakieś tezy dziwne oparte naukami Instytutu Chłopskiego Rozumu.
Kurwa to tak jak ja bym płakał że duch nie ma metakwalonu. O to w chuj ciezko, bardzo. W paru EU rc sklepach są marne pochodne. Jedna jest rakotwórcza, druga wywołuje padaczke, a trzecia kurwa jak melisa. Metkawalon z lecznictwa wycofano to na przelomie lat 70-80 bo była taka nagonka na to, NIKT sie tym nie leczył każdy ćpał.
Metakwalon to drag wyniesiony do poziomów mitycznych, możesz sobie poczytać.
A w RPA jakos wszyscy to nakurwiają od lat, tak jak u nas kryształ i jest na każdmy rogu ulicy. Chłop siedzi i gotuje to za grosze w garze i tam tego jest pod dostatkiem. Dlaczego??? PROSZE MI SCIAGNAC 1KG METAKWALONU DO SAMPLI !!! - tak brzmisz.
U nas na klatówie lecą kryształy, a u nich siedzą na schodach i jarają se metakwalon. wiesz czemu tak jest - odpowiem ci w ogromnym uproszczeniu - tak jak u nas wykształciła sie na przestrzeni lat "kultura kryształu", tak u nich wyształciła sie "kultura metakwalonu". Czynników w kazdym przypadku jest mnóstwo, a nie tylko "vendor nie ściągnął". czynniki społeczne, polityczne, finansowe - tu chodzi o firmy co to robiły, licencjonowanie. Też wchodzą w gre przepisy, dostepnosc, cena prekursorów, umeijętności tego kto to ma upierdolić - nie wszystko jest syntezowane jak 3CMC dark brown HQ że se wymieszaz 2b3c kurwa z metyloaminą i płynem do płukania tkanin w misce na sałatke zamieszasz i prima sort. Dobry pokaz umiejetności zobaczysz w reportazu Vice o chłopie co gotuje metakwalon w RPA w misce i reporter mu mówi o tym że dostane raka pęcherza od wdyhania tego syfu a murzyn odpowiada po chwili zmieszania "ok" xD Linkuje go na samym dole posta bo jak wstawie w środku to rozjebie formatowanie.
U nas to jest dosc podobnie zlozony problem,tobie sie wydaje że wszystko działa na linii producnt-->sklep-->klient i tu nie ma nic innego wpływu na cokolwiek. A przede wszystkim to że hajs ma się zgadzać.
A czy MDA próbowałem? Jasne.
Jestem pewien że próbowałem więcej substancji niz ty, ale mogę się mylić, nieważne, to nie konkurs kto więcej czy dłużej ćpa. Nie wiem jak długo juz obcujesz z substancjami, z pewnością masz duży staż. Ale muszę Ci powiedzieć że to troche wstyd tyle lat brać te substancje i dalej pisać "pentadron", proszę zrób coś z tym.
pozdrawiam i nie oburzaj się tak.
no wiesz...z tym kilka razy mocniej;-)...mowiac po chopsku im mniejsze cyferki , tym lepij dziala na to;-0
https://www.researchgate.net/publication...tory_Study
19.06.2024, 09:04
Uwielbiam psychodeliki ❤️ Kwasy / trypki 😘
Tak poza tym to chory jestem na pkt palonej alfy 😭
Ostatnio zacząłem jarać trawę i Hasz ☘️🔥
No i te nieszczęsne BDZ od 2k22 nie jadłem nic ale niebawem to się zmieni . Obym się nie wjechał znowu ale ich potrzebuję.
Tak poza tym to chory jestem na pkt palonej alfy 😭
Ostatnio zacząłem jarać trawę i Hasz ☘️🔥
No i te nieszczęsne BDZ od 2k22 nie jadłem nic ale niebawem to się zmieni . Obym się nie wjechał znowu ale ich potrzebuję.
02.07.2024, 14:43
Jeszcze jakiś czas temu napisałabym, że benzo..,ale po ostatnich zdarzeniach co się dzieją w moim życiu. To benzo potrafi wyrządzić więcej krzywdy niż pożytku. Oczywiście mam tutaj na myśli kolosalne dawki, jeśli stosuje się faktycznie doraźnie na jakieś dolegliwości to jest git.