Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
A-PVP 14dni ciągu - PIEKŁO
02.06.2024, 04:46
Lifeisbrutal I widzisz, ja tez wiem jak to jest +/- dwa tygodnie bez snu, z mala iloscia pokarmu i wody pitnej.
Tylko mnie od was dziela pewne niuanse, wy to zrobiliscie z wlasnej woli zwyczajnie oddajac sie zwyczajnie uzywkom.
Ja mialem ku chwale ojczyzny, a na koniec blizej nie okreslony wspomagacz z MONu.
Kto mial gorzej ?
Po chuj tyle siedziec, kurwa bym sie chyba wlasna piescia zatlukl juz
Tylko mnie od was dziela pewne niuanse, wy to zrobiliscie z wlasnej woli zwyczajnie oddajac sie zwyczajnie uzywkom.
Ja mialem ku chwale ojczyzny, a na koniec blizej nie okreslony wspomagacz z MONu.
Kto mial gorzej ?
Po chuj tyle siedziec, kurwa bym sie chyba wlasna piescia zatlukl juz
02.06.2024, 05:02
Na oko to chlop w szpitalu zmarl na zawal, przy stimach tolerka tak naprawde rosnie w trakcie zazywania dlatego nie nalezy zwiekszac dawek jezeli ma sie porzadany efekt, zwlaszcza przy A-pvp
02.06.2024, 06:55
(02.06.2024, 04:29)Lifeisbrutal napisał(a): Epsiakos Może nie ma co podziwiać, ale sam wiem jak to jest 7 dni na pvp bez jedzenia, snu i tylko picia wody bo wszystko inne "zatrute". 8 dnia skończyło się Choroszczą bo schizy mi dojebały jak skurwesyn. Więc jestem w szoku jak on 14 dni wytrzymał. Gdzieś już to opowiadałem
Ale to jest nawet trochę zabawne, bo jak badano deprywacja snu to nic tak nie niszczy człowieka jak brak snu.
Codziennie w głębokiej fazie snu mózg się oczyszcza - wywala beta amyloid i inne śmieci. Bez snu to całe g...o dalej krąży po łbie.
Ja też miałem różne deprywacja snu i tez co kilka dni traciłem noc / dwie ale nie widzę potrzeby lecenia tydzień / dwa bez snu. A chwalenie się tym jest kompletnie bezsensu. Za chwilę ludzie będą się chwalić tym, że w chińskim szale obcieli sobie palec 😅🤷
04.07.2024, 16:33
No tutaj to już niezły hardkor ale w sumie ja miałem też różne fajne przygody po alfie hehe
04.08.2024, 17:40
Bój się a jak się nie boisz to kuj sie , jestes glupi narkusie Bój sie , patrz bo zaraz usniesz! WSZYSCY NARKOMANI RAZEM HAHAHA