Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metody aplikacji - oral
01.06.2024, 16:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.06.2024, 16:17 przez Diabeuu666.)
01.06.2024, 16:27
(17.05.2024, 15:12)Twilight Sparkle napisał(a): Taki drin brzmi jak natychniastowy rzyg, podziwiam xDDDD a przez słomkę daje radę czy nie próbowałeś?
Przez słomkę będzie jeszcze gorzej jeśli chodzi o kwestie smakowe.
Najlepiej to po prostu przechylić i szybko czymś zapić, najlepiej czymś gęstym co zabierze to ze sobą - Kubuś jest idealny do tego, ewentualnie sok pomidorowy jak ktoś lubi. Ja uwielbiam 😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
05.06.2024, 17:44
Polecam Kubuś czy jakiś gesty soczek do bombek to poezja. Ani nie wykrzywia mordy ani nic, szybko łykasz i jest git. Na biedę popić wodą ale to nie zabija smaku chemii a to właśnie o to chodzi by jak najmniej jej czuć i gładko weszło.
07.06.2024, 09:46
Ja przy bombkach nic nie czuję jeśli chodzi o smak chemiczny. I zdecydowanie wolę bombki od wsypania substancji do napoju, bo po tym mi język drętwieje i zamiast fajnej bani w głowie to się nakręcam na to, że zaraz mi zęby polecą, bo ich nie czuję.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
07.06.2024, 10:20
Nie wiem jakie wy bombki robicie że czujecie smak. Może my mamy różne definicje bombek? Ja za bombkę to mam zawijasa z bletki/chusteczki czy czegoś takiego. Jak tu poczuć smak jakiegoś klefa czy czegoś?
07.06.2024, 10:26
krakersy z klefa - klefersy
wziąć listek trójwarstwowej srajtaśmy, na środek dać skruszony materiał, zawinąć i ogonek nożyczkami obciąć, voila
wziąć listek trójwarstwowej srajtaśmy, na środek dać skruszony materiał, zawinąć i ogonek nożyczkami obciąć, voila
07.06.2024, 13:49
Lifeisbrutal tyle że ja robię bombki pakując zawartość w kapsułkę i ją szczelnie domyślam 😁
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
07.06.2024, 15:11
Jak robiłem bombki to bralem chusteczkę chigieniczna, rozwarstwianiem ja tak żeby jedna warstwa była, następnie temat na warstwę i zakrecasz, tylko trzeba to z wyczuciem robić bo się przekręci i bombka pęknie, potem wystarczy że dasz taka bombkę na język, i odrazy zapijesz. Jedyne co da się poczuć to smak papieru. Zawsze można wrzucić odmierzonego kamienia do gardła i odrazu popić dla mnie też działa. W pyle tylko chusteczka.