Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metody aplikacji - oral
07.06.2024, 18:19
Poprostu trzymasz na języku i odrazu zapijasz, jak się boisz że ci się rozpuści chusteczka zanim do żołądka dotrze to możesz dwóch warstw użyć, mi się tak nigdy nie zdarzyło.
09.06.2024, 05:58
Bombki typowe takie w kapsułce waliłem może z kilka razy w życiu. Przeważnie robię takiego shota jak gdzieś tam wyżej wspomniałem i popijam.
12.07.2024, 18:25
Mam sentyment do snifa ale niestety po drugiej lini w jedną dziurę nos jakby się wysuszał i kolejne aplikacje to męczarnia , ksztuszenie się , łzy i na wymioty.
12.07.2024, 18:59
A Ja kocham jak wale bombkę 2g w chusteczce. Wrzucam w jape, zapijam i nie uda się przełknąć hahahah zaraz, moment się otwiera i wszystko w ryj leci hahaha prawie pawik już na wylocie ale twardo zapijam szybko i jakoś do tej pory zwrotu nie było. Wiec tez preferuje kapsułki albo po prostu bezpośrednio do napoju..jak za gorzkie to słodziki i jazda.
16.07.2024, 13:31
(12.07.2024, 18:25)Zkittlez napisał(a): Mam sentyment do snifa ale niestety po drugiej lini w jedną dziurę nos jakby się wysuszał i kolejne aplikacje to męczarnia , ksztuszenie się , łzy i na wymioty.
Kup sobie jakieś nawilżające krople zawsze to jakiś sposób. Co do wymiotów. Może spływ jest zbyt chemiczny? Zawsze warto mieć jakiś gęsty sok pod ręką lub jakiegoś słodkiego cukierka. Mi to często pomaga jak mam odruch wymioty.
16.07.2024, 15:42
(12.07.2024, 18:59)Diabeuu666 napisał(a): A Ja kocham jak wale bombkę 2g w chusteczce. Wrzucam w jape, zapijam i nie uda się przełknąć hahahah zaraz, moment się otwiera i wszystko w ryj leci hahaha prawie pawik już na wylocie ale twardo zapijam szybko i jakoś do tej pory zwrotu nie było. Wiec tez preferuje kapsułki albo po prostu bezpośrednio do napoju..jak za gorzkie to słodziki i jazda.
...człowiek ze strachu przed rozjebaniem sie gramowej w bombki w ustach nauczył robić się najlepsze bombki.