Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy jesteś szczery ze swoim lekarzem?
12.06.2024, 20:13
nie, nie da się być całkowicie szczerym, trzeba mówić to co trzeba, każdy swój rozum ma. chyba, że się już wie, że się przegina to wtedy można pogadać
13.06.2024, 08:59
Od ostatniej wizyty u rodzinnego gdzie nie przepisał mi benzo. To ni chuja nie będę już nic mu mówić. Nie widze sensu.
13.06.2024, 09:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.06.2024, 09:49 przez DannyDeVito.)
Lifeisbrutal a często chodziłeś? Ja jak raz ogarnąłem, to potem przez dzwonienie na przychodnie przedłużałem raz na dwa miechy dwa opakowania alproxu aż w końcu jedna z pielęgniarek się zainteresowała, dostałem telefon od Pani doktor "Panie Devito, ja przepisze Panu ale Pan się chyba uzależnił i tu trzeba będzie do psychiatry skierowanie ogarnąć. Akurat w dobrej kondycji psychicznej byłem i stwierdziłem, Pani doktor Pani nie przepisuje póki co jest wszystko dobrze , jak coś przyjdę i bedziemy rozmawiać, cięższy okres w życiu był." Teraz planuje jakieś odwiedziny zagadać tak, że są problemy, nie daje już rady, poproszę o wypisanie alprox 2x1mg albo sedam 2x 6mg + skierowanie do psychuszki na depresje i problemy rodzinne . A nuż się fajna psychuszka trafi i będzie można się dogadać.\
Edit:
Jeszcze możesz spróbować dzwonić właśnie na przychodnie z prośbą o przedłużenie recepty jak już miałeś wypisywane. Tylko dzwoń na koniec dnia jak już się do domu będą zbierać to wtedy bez konsultacji z lekarzem pielęgniarka wyśle Ci kod. No chyba, że masz najebane w karcie, że co dwa tygodnie miałeś wypisywane jakieś ilości.
Edit:
Jeszcze możesz spróbować dzwonić właśnie na przychodnie z prośbą o przedłużenie recepty jak już miałeś wypisywane. Tylko dzwoń na koniec dnia jak już się do domu będą zbierać to wtedy bez konsultacji z lekarzem pielęgniarka wyśle Ci kod. No chyba, że masz najebane w karcie, że co dwa tygodnie miałeś wypisywane jakieś ilości.
13.06.2024, 09:54
DannyDeVito Mi nie chce przepisywać bo nie mam papierka od psychiatry, że benzo muszę przyjmować jedynie że neurolepta dlatego. Czy często? No z dwa razy w miesiącu może tak.
13.06.2024, 10:26
Odczekaj z miech (jak Ci na gwałt nie potrzebne) i dzwon pod koniec dnia do na przychodnie do pielęgniarek. A jak nie to daj mi punkt repa bo chyba od 10pkt moge wysyłać PRIV to podeśle Ci patent na który powinieneś dać radę ogarnąć na teleporadę.
13.06.2024, 10:56
Ja se dzwonie raz w miesiacu po recke klona i lorafen i bez problemu wlasnie bylem teraz odebrac lorafen zajebalem se 8mg i pije piwka pozdro
18.06.2024, 18:18
A ktoś kiedyś poszedł zrobić sobie komplet badań na NFZ pod kątem potencjalnych uszczerbków na zdrowiu przez wcinanie np ketonów? I oczywiście czy był szczery, że zażywa narkotyki i chciałby się przebadać od A do Z ? Zastanawiam się czy nie iść gdzieś do prywatnej kliniki, lub wykupić ubezpieczenie typu Lux Med, żeby mieć ,,rękę na pulsie " uatrakcyjniając sobie życie używkami.