Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina~Miksy
02.01.2024, 19:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.01.2024, 19:48 przez kot_kreskowy.)
Feta w miksach to zło. Potrafi spierdolić działanie wszystkiego.
Wg mnie jest to jedyny narkotyk, który nie nadaje się do miksowania.
Oczywiście z tych, które miałem okazję testować.
Wg mnie jest to jedyny narkotyk, który nie nadaje się do miksowania.
Oczywiście z tych, które miałem okazję testować.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
02.01.2024, 20:23
ciezko sie nie zgodzic, trawy palic po fecie nie ma sensu bo nie klepie a jak klepie to przez sekunde niedotlenieine mozgu, o ktore latwiej, picie pod fete wiadomo jak sie konczy zastanawiam sie nad jakims rc do miksu i nic mi nie przychodzi do glowy.
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
03.01.2024, 10:46
Dzisiaj śniło mi się że waliłem fete przypalając mj xD. W realu nigdy tak nie robiłem xD ale czytam że nie ma prawo bytu xD
03.01.2024, 11:31
Zawsze jak łączyłem THC z amfetamina. Występowały tzw. Dwie fazy. Czarna i biała hehe tak to nazywam. Czarna to tzw mindfuck nie wiem co się dzieje, sachara w pysku, roztrzepanie i nie wiem co się dzieje (efekt nieprzyjemny) bądź faza biała, która występuje bardzo rzadko jest to mocne podbicie efektu samej amfetaminy i dodanie lekkiej psychodeli. Szkoda, że tak rzadko umialem wyważyć żeby osiągnąć ten stan
04.01.2024, 09:30
Dawno fety nie brałem. Jedyne z czym to mieszałem to z piwem. Jakoś za bardzo za tym odczynnikiem nie przepadam.
13.06.2024, 07:49
(07.04.2022, 22:52)Zenez napisał(a): Bardzo sympatyczny mix. Najpierw wciąga się fetę (100-150mg dobrej jakościowo) i gdy już weszła to dopalamy w zależności ile kto lubi, ale coś koło 2-4 fifek. Następuje euforia, optymistyczne podejście do świata, uśmiech i gadatliwość, dobry mix na imprezki. Potem można się wyspać, bo mi znosi bezsenność po amfetaminie
Polecam
A wy co myślicie o miksie albo jakie były wasze miksy związane z amfetamina
Zajebisty miks ale na odwrót jest też zajebisty palisz pierw tyle żeby się konkretnie upizgadź potem fetą nie dużo jak mocna ona Cię powoli wyciaga z tej bomby po zioło i powstaje ja to tak nazywam taki Kwas