Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
www.le*kerg*an.nl
19.06.2024, 16:07
Ktoś coś?
Wygląda ładnie i spory Arsenał! 👌🏼
I co? Nikt nic?
Ja pisałem z nimi o sample jakieś i narazie parę maili wymienionych i cisza. Potem że mogę zapłacić za pakiet sampli i czekam już kilka dni na odpowiedź.
U mnie tak to wygląda.
Ktoś ma inne doświadczenie z tym sklepem?
Bo arsenał mają ciekawy 🤘🏻
Wygląda ładnie i spory Arsenał! 👌🏼
I co? Nikt nic?
Ja pisałem z nimi o sample jakieś i narazie parę maili wymienionych i cisza. Potem że mogę zapłacić za pakiet sampli i czekam już kilka dni na odpowiedź.
U mnie tak to wygląda.
Ktoś ma inne doświadczenie z tym sklepem?
Bo arsenał mają ciekawy 🤘🏻
28.09.2024, 10:14
Złożyłem tam kilka zamówień i dotarły.
Niektóre błędnie oznakowane, inne nie. Niektóre śmieci, inne najwyższej jakości. To loteria, ale zawsze przyjdą. Powiedzmy, że jest to miejsce, do którego możesz się udać, jeśli jesteś zdesperowany.
Niektóre błędnie oznakowane, inne nie. Niektóre śmieci, inne najwyższej jakości. To loteria, ale zawsze przyjdą. Powiedzmy, że jest to miejsce, do którego możesz się udać, jeśli jesteś zdesperowany.
5 godzin(y) temu
Zajebista opcja przy zakupie np. alfy-pihp przy "dodaj do koszyka" było właśnie takie okienko "lepiej mieć przy sobie" jak na zdjęciu niżej. I dodać tam jakieś np. Benzo.
To już inny level dbania o klientów
Testował ktoś coś?
Bo mnie ten Fake HASH interesuje.
Testował ktoś coś?
4 godzin(y) temu
( 5 godzin(y) temu)Inferno napisał(a): Zajebista opcja przy zakupie np. alfy-pihp przy "dodaj do koszyka" było właśnie takie okienko "lepiej mieć przy sobie" jak na zdjęciu niżej. I dodać tam jakieś np. Benzo.
Testował ktoś coś?
Jeśli Fake priv do mnie