Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz po benzo?
17.07.2024, 07:50
Wiem gdzie po benzo, ale jestem tu świeżakiem a w regulaminie się nie doczytałem więc pytam: czy mogę podlinkować sklepy z poza "zaufanych sklepów" z dopal?
17.07.2024, 13:05
Po prostu załóż wątek w dziale sklepy z wykropkowanymi niektórymi literami. A my się domyslimy.
23.07.2024, 18:42
mielismy tu super sprzedawce Diabeuu666 ale obecnie jest niedysponowany.
prostuj się kurwo
17.11.2024, 08:57
Ciezko teraz chyba dostać benzo. Potrzebuje jakiegoś alternatywnego źródła niż apteczne bo tam ciezko o ciągłość recept. Najlepsze opakowania 1mg alpry mogą być awentualnie 2mg bary jest szansa cos znaleźć. Cebulka i tamtejsze ceny troche mija mi sie z celem
17.11.2024, 10:48
marioss
Ceny w lewym obrocie wzrosły, bo wiedzą, że cieżko dostać.
Co do telemedycyny to możecie próbować, z miesiąc temu potrzebowałem antybiotyk i w ramach takiej teleporady
na "gardełko chore" wyłapałem bezno i to bez problemu.
Najlepiej takie rzeczy ogarniać w pakiecie, np. inny lek, + L4 i bezno, a nie pojedyńczo bo wtedy źle to wygląda.
Ceny w lewym obrocie wzrosły, bo wiedzą, że cieżko dostać.
Co do telemedycyny to możecie próbować, z miesiąc temu potrzebowałem antybiotyk i w ramach takiej teleporady
na "gardełko chore" wyłapałem bezno i to bez problemu.
Najlepiej takie rzeczy ogarniać w pakiecie, np. inny lek, + L4 i bezno, a nie pojedyńczo bo wtedy źle to wygląda.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !