Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AKTUALNE USTERKI DO NAPRAWY!!! [LISTA]
02.06.2024, 20:26
(01.06.2024, 17:06)kot_kreskowy napisał(a):
Ktoś mi wyjaśni tą kumulację punktów reputa od jednego usera?
Nie jestem aż tak zajebisty żeby mi naliczało podwójnie punkty.
Trochę jestem zajebisty, ale tylko trochę i to tylko w soboty😎
To błąd, został już poprawiony. Mimo że w poście było zdublowane, naliczył się do konta i tak jeden punkt.
03.06.2024, 10:54
Nie moge wrzucic, w kolejnym poscie filmiku, ani w edytowanym kilku !?
...a zeby zadne ancymony, nie przegladaly czatu, czy nie mozna zablokowac widocznosci dla wszystkich niezarejestrowanych, w ramach BHP...bo rozumiem, ze ejst widoczny dla kazdego bez loginu...
...a zeby zadne ancymony, nie przegladaly czatu, czy nie mozna zablokowac widocznosci dla wszystkich niezarejestrowanych, w ramach BHP...bo rozumiem, ze ejst widoczny dla kazdego bez loginu...
Maniek co jest z odzyskaniem konta ?? Bo robie odzyskaj i vhuj nie przychodzi nic na e-mail. Wez sprawdź to mordo to ja Szyderca. Ps. Chujowa akcja z duszkiem jest ,a miała być alfica ehhhh... orientuje się ktoś kto ma dobra alfe? Maniek
22.06.2024, 23:18
Czy jest możliwość aby mój mail pokazywał się w zakładce kontakt na moim profilu? Nie zaznaczałem opcji "ukryj mail"
24.06.2024, 14:14
Raul Dopal.org Mam dalej fake info, że ktoś do mni pisał PW, jak wchodzę to nie ma żadnej wiadomości.
Bo sprawę zgłaszałem już miesiąc temu i do teraz przy każdym nowym logowaniu "wisi koperta na czerwona " jednak de facto nikt nie pisał do mnie.
Powodzenia Panowie.
Bo sprawę zgłaszałem już miesiąc temu i do teraz przy każdym nowym logowaniu "wisi koperta na czerwona " jednak de facto nikt nie pisał do mnie.
Powodzenia Panowie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !