Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Duszek...
26.06.2024, 11:47
(26.06.2024, 11:03)Epsiakos napisał(a): @"kot_kreskowy" ktoś musi być pesymista, żeby inni mogli być optymistami prawda ? XD
Ja jestem realistą.
Mówię i tym co ma i miało miejsce.
Mówię o FAKTACH.
Nie snuję dziwnych opowieści o wyjebkach, bo póki co wszyscy tu, jak jeden - dostaliśmy więcej niz to, za co zapłaciliśmy.
Takie sa fakty, więc snucie farmazonów o wyjebce jest co najmniej nie na miejscu.
Jeśli go nie zdjęły służby w takim razie ma kłopoty i musi pozostać offline - proste jak pierdolenie.
Tylko większości ludziom ciężko to pojąć.
26.06.2024, 11:58
Upraszsa sie o zamkniecie tego tematu...biznesy lubia cisze szczegolnie w sytuaacjach podbramkowych ;-)
JAk bedzie oficjalne stanowisko...to jesli to tak zwana wyje...to sie go wysle w kosmos, a poko co obroncy "krzyza" duchowego...niechaj zamilkna, jak i jego przeciwnicy rowniez zamilkna ! ;-)
JAk bedzie oficjalne stanowisko...to jesli to tak zwana wyje...to sie go wysle w kosmos, a poko co obroncy "krzyza" duchowego...niechaj zamilkna, jak i jego przeciwnicy rowniez zamilkna ! ;-)
26.06.2024, 12:25
Jacy kurwa ignoranci? Samplarzu jeden ! Wysylal ci za darmo to mu dupe liżesz..
Jakbyś stracił naście tysięcy to byś wiedział o czym ludzie piszą...
Przecież on kurwq pisał wiadomość do mojego kolegi że wysłał ponad 80 paczek i żadna nie wyszła z paczkomatu , więc gdzie te paczki mole wjebaly? Taaa pewnie kurier zajebał haha.
Samplary zawsze będą bronić swojego żywiciela.

Jakbyś stracił naście tysięcy to byś wiedział o czym ludzie piszą...
Przecież on kurwq pisał wiadomość do mojego kolegi że wysłał ponad 80 paczek i żadna nie wyszła z paczkomatu , więc gdzie te paczki mole wjebaly? Taaa pewnie kurier zajebał haha.
Samplary zawsze będą bronić swojego żywiciela.
26.06.2024, 12:26
To jest offtop zaraz kolejny się utworzy. Pozatym może ktoś jakieś info dostanie to napisze.
26.06.2024, 12:53