Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
25.06.2024, 18:21
(18.06.2024, 15:35)Demilich napisał(a): Designer ma rewelacyjne kannabinoidy. I kartony. I w ogóle gigantyczny wybór!
Arcymistrz!
Mdmb-butinaca, następca adb-butinaca o podobnym profilu działania. To kanna dla "dzieci", jak rzygasz i masz schizy to palisz słabiznę.
6cl-adb-a to coś "pomiędzy". Profil działania nie zachwyca, średnio wydajne. Nie ma kompletnie sensu robić maczany na samym 6cl-adb-a bo się skończy błyskawicznie. Ale jest potencjał do miksu z innymi kanna. Pewnie i tak wszystko zdominuje...
5f-adb.... rozpierdol Paliłem to po kartonach xD
1p-lsd pobudza i utrzymuje świadomość, bo po samym 5f-adb to jest zgon instant. Palę lufę... budzę się bo zajebałem czołem w stół. To palę lufę i się budzę... Więc palę lufę i się budzę...
Nawet nie wiem kiedy mnie odcięło. Po prostu się budzisz.
A, że pobudzenie po 1p-lsd wygrywa nas usypiającym kanna, to wtedy zaczynasz negować rzeczywistość wokół siebie gdy kosmos zaczyna cię zjadać.
A 6cl-adb-a przyleciało w formie... oleju, wyglądało jak olej z zupki chińskiej, tylko po to by w temperaturze pokojowej skrystalizować się.
Hehe niezły post aż się uśmiałem jak przeczytałem o tym przebudzeniu bo sam tak miewam. Tylko w jak słabych proporcjach miałeś to wtedy kiedy pobudzenie po kartonie LSD wygrało nad mocą canna.
Przecież ADB-B czy inne podobne canna w mocnych proporcjach, dobrze odparowanym rozpuszczalnikiem i na dobrym podkładzie typu liść prawoślarzu, powinno Cię położyć spać po wszystkim.
Czy canna miksujesz czy nie trzeba celować w taką moc żeby chociaż lufę odłożyć miejsce gdzieś blisko łóżka.
Ogólnie kartony typu 1P lsd czy Al-lad to chyba najlepiej na pusty brzuch i traktować jako jednorazowy trip.
Dzięki za posta
Designer-Chems please kontakt me regarding my order I have made few weeks a go, which has not been send to me yet.
28.06.2024, 01:32
Kurwa tak sobie czytam i wysyłki trwają wieczność... A zamówiłem alfę z nadzieją szybkiej dostawy.... Ja pierdole...mam cichą nadzieję że u mnie będzie inaczej bo od początku miesiąca próbuje zamówić jakaś alfice do vapo i do tej pory jedna paczka zatrzymana , jedna zagubiona i jedno zamówienie anulowane 🤣 chyba ktos u góry nie chce żebym palił ha 😊 oczywiście te zamówienia to u roznych vendorow
28.06.2024, 09:44
(28.06.2024, 01:32)Joe napisał(a): Kurwa tak sobie czytam i wysyłki trwają wieczność... A zamówiłem alfę z nadzieją szybkiej dostawy.... Ja pierdole...mam cichą nadzieję że u mnie będzie inaczej bo od początku miesiąca próbuje zamówić jakaś alfice do vapo i do tej pory jedna paczka zatrzymana , jedna zagubiona i jedno zamówienie anulowane 🤣 chyba ktos u góry nie chce żebym palił ha 😊 oczywiście te zamówienia to u roznych vendorowU mnie wysyłka zamyka się zazwyczaj w 3-4 dniach roboczych
28.06.2024, 11:43
prostuj się kurwo