Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
13.04.2022, 17:28
NEP; N-etylonorpentedron; alfa-etyloaminopentiofenon, alfa-EAPP, α-etyloamino-walerofenon;
IUPAC: 2-(etyloamino)-1-fenylopentan-1-on
W tym wątku piszecie opinie na temat badań NEP-a.
14.04.2022, 15:48
Nep uważam za dobry stymulant jak ktoś chce rozpocząć swoja przygodę ze stymulantami bo jego trochę ciężej przedawkować i skutki uboczne po przedawkowaniu trochę mniejsze niż np po hexie mdphp czy aphip
14.04.2022, 15:56
Dobry nep nie jest zły, a co do hexena miałem go tyle lat i jeszcze żaden szczur nie miał jazd ale szczury do tej pory syczą na o hexenie xd
28.04.2022, 17:46
dajcie jakieś dawkowanie
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
28.04.2022, 17:53
Nep jest spoko, ale gdy już ciężko o hexen to trochę się nudzi.
Jest u sprzedawców rock, classic, powder, itd, itp...
Lecę w weekendy na na nepie i miksuje z euforyka i żeby nie było monotonii.
Naprawdę fajnie można się pobawic jeśli ma się głowę na karku.
Jest u sprzedawców rock, classic, powder, itd, itp...
Lecę w weekendy na na nepie i miksuje z euforyka i żeby nie było monotonii.
Naprawdę fajnie można się pobawic jeśli ma się głowę na karku.
19.07.2022, 18:05
Długie noce spędzone z komandirem NEPem, i doby (MAX 5 dób bez snu) na osobistej autodestrukcji w tym robaczywym czyściu.
Napewno ważne aby się nie odwodnić, poijać elektrolity witaminki dużo mineralnej wody, W działaniu stymulant i to też dziki bardzo zaciekawienie i pobudzenie wraz z kompulsywnymi czynnościami
Napewno ważne aby się nie odwodnić, poijać elektrolity witaminki dużo mineralnej wody, W działaniu stymulant i to też dziki bardzo zaciekawienie i pobudzenie wraz z kompulsywnymi czynnościami
Red is bad
29.07.2022, 18:43
Nepik taki troszke słabszy niż hex ale tez daje rade.
Najlepszy nep którego próbowałem to był kiedys sort od pysznego juz nie pamietam dokładnie kiedy to było ale w któreś wakacje.
Najlepszy nep którego próbowałem to był kiedys sort od pysznego juz nie pamietam dokładnie kiedy to było ale w któreś wakacje.
29.07.2022, 19:12
Ogólnie nie polecam nepa który teraz jest
Jakieś dziwne chore jazdy się pojawiają
Jakieś dziwne chore jazdy się pojawiają