Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPHP Powder - Opinie o produkcie
03.07.2024, 18:36
Tak nadaje się..każdy się nadaje.
Kurde z chęcią bym spróbował może wezmę piątkę na próbę ale Vendor ma chyba trzy rozne MDPHP. Ktoś może poleci w który celowac jeśli chodzi o moc i vapo przede wszystkim
Kurde z chęcią bym spróbował może wezmę piątkę na próbę ale Vendor ma chyba trzy rozne MDPHP. Ktoś może poleci w który celowac jeśli chodzi o moc i vapo przede wszystkim
03.07.2024, 23:03
Up
Nada się, aczkolwiek tutaj dużo noradrenaliny jest, wiecco rozdygotane podobnie jak przy pvp, dawkowanie podobne, może ciut mniejsze, dłużej trzyma
Imho do vapo lepiej pvp niż mdphp
Dłużej trzyma, sajdy też dłużej
Nada się, aczkolwiek tutaj dużo noradrenaliny jest, wiecco rozdygotane podobnie jak przy pvp, dawkowanie podobne, może ciut mniejsze, dłużej trzyma
Imho do vapo lepiej pvp niż mdphp
Dłużej trzyma, sajdy też dłużej
04.07.2024, 09:38
(03.07.2024, 22:58)smakosz napisał(a): nada sie to jako zamiennik alfy pvp? dobra jakość tego mdphp w tym sklepie?>
Mdphp nie ma nic wspólnego z apvp.
Aiphp, apvp, aphp tak to są podobne RC.
Ale MDPHP to jak mdpihp, mdphp
Jak zamiennik apvp to bym celował w aphp abo aiphp ale ciezko z tym..więc Nepa jakiegos bardzo dobrego jak np taki jak miał Frogg.
06.07.2024, 18:53
Tylko że a-phip jest przyjemna w rozsądnych dawkach a w tej pvp czuć ta noradrenaline tak jak wyżej ktoś napisał.Dla mnie nie przyjemny stan
07.07.2024, 07:51
Widocznie trafiłeś na jakiś dziwny sort bo apvp jak wejdzie to czujesz się jak Bóg dosłownie.
10.08.2024, 00:48
Lukas1985 może ty mi pomożesz odświeżyć pamięć. Wiem że masz sporą wiedzę
Kiedyś były beżowe prochy mdphp i mdphp w krysztale. Obie idealnie się vapowalo.
Gdzieś czytałem (ale właśnie nie jestem pewien "co w którą stronę) że to właśnie mdphp freebase jest najgorsza wersja do vaporyzacji.
Po części pokrywa się to z moim doświadczeniem bo zwykle pudry i kryształy bardzo ładnie się topiły(na taka normalną krople dająca dużo pary)a jak próbowałem vapować freebase to zamiast kropli miałem jakby olej który ledwo dymił a od ognia tak uciekał jak diabeł z nieba ,a żeby dał dużo pary to trzeba było 4 razy mocniej grzać niż zwykle.
Jesteś w stanie coś powiedzieć na ten temat?
Kiedyś były beżowe prochy mdphp i mdphp w krysztale. Obie idealnie się vapowalo.
Gdzieś czytałem (ale właśnie nie jestem pewien "co w którą stronę) że to właśnie mdphp freebase jest najgorsza wersja do vaporyzacji.
Po części pokrywa się to z moim doświadczeniem bo zwykle pudry i kryształy bardzo ładnie się topiły(na taka normalną krople dająca dużo pary)a jak próbowałem vapować freebase to zamiast kropli miałem jakby olej który ledwo dymił a od ognia tak uciekał jak diabeł z nieba ,a żeby dał dużo pary to trzeba było 4 razy mocniej grzać niż zwykle.
Jesteś w stanie coś powiedzieć na ten temat?